Päivä 15 – Kotimatka

Saatat myös pitää näistä...

8 vastausta

 1. Hanna sanoo:

  Onko tulossa enää uusia juttuja? Kovasti kaipaillaan :)

  • Marko sanoo:

   Syksyksi on matka jo varattu! Se paljastetaan jossain välissä.

   Pikku juttu päivä Tukholmassa risteilystä on tulossa lähiaikoina!

   • Sirpa sanoo:

    Samaa olin juuri kysymässä kuin Hanna ja täältä se vastaus löytyikin. Odotellaan siis rauhassa. Tänään juuri palasimme Zakynthokselta ja Kefaloniasta, joissa oli yli 30 astetta. Viikonlopuksi lupailivat jopa 40 asteen hellettä, joten oli mukava palata kotiin.

 2. Hanna sanoo:

  Kiva juttu!

 3. Heta sanoo:

  Löysin ihan sattumalta blogin – olipas kivaa luettavaa kun suunnittelemme 2 vkon matkaa kreikkaan kesäksi! Tämä nyt kolmas kerta. Kreetalla oltu aiemmin. Täältä saa hiukan vinkkejä ja etenkin näkee kuvia monista paikoista. Parga kiinnostaa kovasti. Mitä tykkäsitte Rethymnonista? Jos vertaa Pargaan tai Nidriin. Lähinnä rento rantalomailu kiinnostaa :)
  Kiitos kivasta blogista!

  • Outi sanoo:

   Moikka! Rethymnonissa oli parhaat rannat. Pargassa paremmalle rannalle oli pikkasen kävelymatkaa. Nidri on todella pieni (turisti)kylä. Pargassa ja varsinkin Rethymnonissa on enemmän nähtävää. Löhölomaa voi varmasti viettää kaikissa tosi helposti. Rethymnonin jälkeen tuntui, että tänne ei tulla toiste, mutta ehkä paikka sittenkin jätti jälkensä, kun mietittiin, että sittenkin voisi kokeilla sitä uudelleen.

  • Marko sanoo:

   Rethymnonissa oltiinkin pari viikkoa (https://auringonalla.fi/matka/rethymnon-2015/). Se oli myöskin minusta ihan kiva paikka – isompi paikkahan se on ja tekemistä on siellä pariksi viikoksi.

   Hienoin ranta oli ehdottomasti Elafonissi, jonne mentiinkin paikallisen tarjoajan bussilla päiväksi.
   Sitten kaupungin ranta oli kanssa ihan passeli, mutta meidän aikaan tuuli välistä aika kovaakin siellä ja rantavahdeilla olikin kova homma huudella turisteille.

   Me ei kovin nirsoja olla rannan suhteen ja siellä maataankin yleensä lounaaseen asti ja sitten puuhastellaan muuta.

   Pargassa on tosiaan rantaa kun vaan jaksaa lähteä joko taksilla tai käppäilen (tai omalla kulkuneuvolla) sinne paremmalle rannalle taisi olla Valtos beach nimeltään.

   Parga, Nidri ja Rethymnon niin niistä paras lähiranta meidän kohteissa on ollut tuo Valtos beach ehkäpä. Nidri on pieni mutta todella kiva kohde ja sinne tullaan palaamaan ainakin jossain välissä! Parga on nähty nyt tarpeeksi ja Rethymnoniin voisi palatakin jossain välissä taas.

 4. Heta sanoo:

  Hei! Kiitos vastauksista!
  Ihan on jo pää pyörällä kun netistä selailee eri kohteita Kreikassa, mutta eiköhän se ensi kesän kohde pian löydy. On kyllä totta, että Elafonissin rantaa upeampaa voi olla vaikea löytää. Pari kertaa ollaan siellä käyty vuokra-autolla. Se rannan tuulisuus/hirveä aallokko on välillä kurjaa kun uimaan tekisi mieli mennä. Tämän takia se uima-allas on kiva lisä hotellissa. Ja kuulostaa aika kivalta tuollainen yhdistelmämatka, näkee pari kohdetta samalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *