Lomasuunnitelmia Kosin kaupunkiin

Saatat myös pitää näistä...

1 vastaus

  1. Hanna sanoo:

    Apollomatkoilla oli kyllä todella ihana asiakaspalvelu! Aloin etsimään sopivaa kohdetta ja hotellia viime vuoden reissullemme vuoden 2016 heinäkuussa ja viestittelin paljon Apollomatkojen kanssa. Heiltä sai aina kattavan ja ystävällisen vastauksen. Mutta sitten hintavertailussa meidän 11hlö matkoissa puhuttiin niin valtavista summista verrattuna Aurinkomatkoihin, ettei ihanalle asiakaspalvelulle voinut antaa yhtään siimaa. Harmitti oikeasti todella paljon :( Yritin vielä kysyä mistä mahdollisesti johtuu tämä ero. Apollomatkoilta vastasivat, että heillä hinnat mahdollisesti alenevat lähempänä lähtöpäivää, mutta ei uskallettu jäädä odottamaan. Niin iso porukka oli kyseessä, että oltiin onnellisia päästessämme samaan edulliseen hotelliin. En kuitenkaan ihmettele, että viihdytte Apollomatkojen asiakkaana :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *