Päivä 15: Kotiinpaluu

Saatat myös pitää näistä...

4 vastausta

 1. Tuija sanoo:

  Kuulostaa ihanalta! Olemme varanne ensi kesäksi (2014) samanlaisen yhdistelmän. Matkanjärjestäjämme on Aurinkomatkat ja teillä näytti olevan Apollomatkat. Heillä ilmeisesti taisi olla kuljetus Lefkasista Pargaan? Aurinkomatkoilla sitä ei ole.. Mutta matka heidän kauttaan oli halvempi. Mikä on teidän mielipiteenne, kannattaako meidän lähteä seikkailemaan tuo matka bussin kanssa (Nidri-Lefkada-Preveza-Parga) vai mennäänkö suosiolla taksin kanssa?

  • Outi sanoo:

   Joo, meillä kuului kuljetus samaan hintaan. Taksilla menimme. Taksi olisi maksanut 140 euroa muistaakseni itse maksettuna. En osaa sanoa, onko bussilla liikkuminen tuota väliä hankalaa vai ei. Yleensähän bussilla on Kreikassa helppo liikkua. Itse maksettuna mielestäni taksin hinta on aika suolainen, tosin onhan se todella helppoa ja nopeaa matkustaa tuo väli ”autokyydillä”.

 2. Tuija sanoo:

  Kiitos vastauksestasi. Meillä on nyt tässä melkein vuosi aikaa pähkäillä tätä. :) Ja todennäköisesti perillä suunnitelmat vielä muuttuu. Odotan innolla tuota matkaa, molemmat kohteet vaikuttavat aivan ihanilta.

 3. Sussu sanoo:

  Aivan Ihana blogi teillä :) Toivottavasti jaksatte seuraaviltannekin matkoilta tehdä tälläistä. Kuvia olis mukava nähdä enempikin. Kolmatta kertaa lähden Pargaan toukokuussa ja jotain lisävinkkejä poimin teidän kokemuksistanne ;) Oikein ihania matkoja huomiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *