Lomasuunnitelmia

Saatat myös pitää näistä...

4 vastausta

 1. Rinttu sanoo:

  Hyviä paikkoja olette jo miettineet. Jos otatte auton, suosittelen Argiroupolin ”vesilähdekylää”! Tuoretta kalaa suoraan lähteistä. Ihanan vehreä paikka. Kreeta.info sivuilta löytyy tuosta paikasta, samoin monesta muustakin :) Muuten tuosta Rethymnosta ei ole oikein kerrottavaa, koska itse emme siellä ole olleet, kerran käyneet päivällä, saarella kyllä muuten useasti. Hanian Soudassa on liittoutuneiden hautausmaa, Stavroksen kylä Akrotirin niemimaalla (kuvattu Zorbas-elokuvaa siellä), Vamos, Knossos, Sfentonin tippukiviluola (toiselta nimeltään Zonianan luola)… Sekä tietysti kaikki ne pikkukylät mitä jää ajelun aikana matkan varrelle ;) Hauskaa matkaa!!!

  • Outi sanoo:

   Kiitos vinkeistä! Ollaan käyty tuolla vesiputouksilla joskus muutamana vuosi sitten.

 2. Kaisa sanoo:

  Inca supermarket oli hyvä ja kattava ruokakauppa ja siellä kävimme suorittamassa ostoksia viimekesänä. Inca supermarketin lähellä on ArisMarie niminen perheravintola joka oli todella lämminhenkinen ja ruoka maukasta. Vanhassa kaupungissa oli kiva kierrellä kujia vaikka silloin olikin niin kuuma, linnoitus jäi kiertämättä sillä kertaa.

  • Marko sanoo:

   Kiitos vinkeistä! Meillä on iso ruokakauppa (spar) käytännössä ihan naapurissa. Parissa viikossa kerkeää kiertelemään ja kaartelemaan mukavasti täällä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *