Matkan suunnittelu Trellon avustuksella

Saatat myös pitää näistä...

6 vastausta

 1. 29.7.2015

  […] maailmasta taverna tarjontaa Rethymnonissa ja joitakin vakuuttavia paikkoja onkin tullut listattua Trelloon. Meille tärkeintä tavernojen valinnassa on kreikkalainen ruoka. Ensisijaisesti menemme syömään […]

 2. 30.7.2015

  […] jo matkablogin puolella siitä miten käytämme Trelloa matkan suunnittelussa. Nyt mietinkin hieman miten Trello […]

 3. 23.8.2015

  […] käsimatkatavaroille omansa. Tänä vuona olen käyttänyt apuna Trelloa, josta Marko bloggailikin aikaisemmin. Listojen avulla varmistun siitä, että kaikki tarpeellinen on varmasti mukana. Yleensä pakkaan […]

 4. 16.3.2017

  […] esimerkiksi matkaa erilaisten taulujen ja korttien avustuksella. Olenkin kertonut tästä jo hieman matkablogissamme. Tämä soveltuu myös erilaisten projektien hallintaan ja mikä parasta Trello on ilmainen! Toki […]

 5. 16.3.2017

  […] matkustamisella. Olen käyttänyt Trelloa matkojen suunnitteluun ja tästä olenkin kertonut matkablogissakin. Ollaankin suunniteltu Kreikan reissuja ja muita retkiä tuon avulla ja saatu ylös niin […]

 6. 29.8.2017

  […] mukaan. Pakkausta on helpottanut useamman vuoden kokemus sekä kopioin listoja vanhoista Trello tauluistamme. Kirjoja lähtee taaskin matkaan jokunen kappale ja tällä kertaa myös e-kirjan lukulaite on […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *