Päivä 3 – Kaupunkikierros

Saatat myös pitää näistä...

1 vastaus

  1. Maija Ester sanoo:

    Hei! Onpa ihanaa lukea teidän reissusta. Olen lukenut blogianne jo aikaisemminkin ja jopa useaan kertaan. Voin niin jakaa Outin rakkauden kissuystäviin sekä yhteisen rakkautenne kreikkalaiseen herkkuruokaan. :) Olin elokuun puolivälissä Pargassa äitini kanssa pari viikkoa ja voi että oli mahtava reissu, neljäs peräkkäinen kerta Pargassa. Jos saan suositella ravintolaa, niin menkää IHMEESSÄ La Barca -nimiseen tavernaan! Siellä kannattaa tilata nimenomaan kalaruokaa. Loistava paikka, se on ollut jo kolmatta vuotta minun ja äidin kantaravintola. Mahtavaa ruokaa ja loistava palvelu. Älkää hämääntykö miestarjoilijan ”tervetervekippis”-puheista, ei ole mikään suomikippola. :D Ihanaa lomaa teille! Minä täällä syksyisen Suomessa nautin Kreikan lämmöstä lukiessani blogianne. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *