Päivä 15 - Kotimatka

15.9.2015

Herätyskello oli ajastettu soimaan klo: 6:00. Viimeinen jogurttipurkki jääkaapista huiviin ja viimeiset tavarat kasaan. Oli aika sanoa hyvästit meitä kaksi viikkoa palvelleelle hotellille. Bussi saapui meitä noutamaan seitsemältä ja matka kohti lentokenttää saattoi alkaa. Aamu...

Outi

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

12:07

Herätyskello oli ajastettu soimaan klo: 6:00. Viimeinen jogurttipurkki jääkaapista huiviin ja viimeiset tavarat kasaan. Oli aika sanoa hyvästit meitä kaksi viikkoa palvelleelle hotellille. Bussi saapui meitä noutamaan seitsemältä ja matka kohti lentokenttää saattoi alkaa.

Viimeiset pakkauksetAuringonnousuAamu oli ihan lämpöisen tuntuinen, mutta olin varmuuden vuoksi pukenut päälle kolme paitaa, ettei Suomessa tulisi kylmä. Tietenkin huivi oli myös käsimatkatavaroissa lämmikkeenä.

Kentällä meillä oli reilu 1,5 tuntia aikaa ennen koneen lähtöä. Päästiin suoraan check inniin, mutta laukkujen jättämisjono oli infernaalinen. Onneksi avasivat toisen pisteen, niin lopulta seisoimme jonossa ehkä kymmenisen minuuttia. Myös turvatarkastuksesta selvittiin nopeasti.

Teimme hieman viimeisiä ostoksia vielä kentän pukkuruisessa myymälässä ja haimme kahviosta (ryöstöhintaiset) juustopiiraat aamupalaksi. Vesi muuten kannatti ostaa tax-freestä, sillä se maksoi siellä 50 senttiä ja kahvilassa kaksi euroa. Boarding alkoi hieman kymmenen jälkeen ja yhdeltätoista oltiin jo ilmassa.

Sinivalkoiset siivetKoneessa tarjoiltiin ruoka melko nopeasti nousun jälkeen. Tällä kertaa meille molemmille oli tilattuna lihapullia. Ihan oli kelpo ruoka, kunhan muisti tyhjentää pippuri- ja suolapussiin mukaan annokseen. Ruoka huuhdottiin alas vedellä ja Finnairin tarjoamalla mustikkamehulla.

Melkein maassaTouch downSaimme nopeasti laskeutumisen jälkeen laukut ja suuntasimme hakemaan kahvia Starbuck’sista ja hieman juomista ja ruokaa Alepasta. Viimein myös bussi Bonus Inn:n saapui ja pääsimme aloittamaan kotimatkan viimeisen etapin. Kotiin ajeltiin melkolailla suorinta tietä. Mikkelissä ravittiin itseämme ja Varkaudessa haettiin kotiin aamiaistarvikkeita (lue: maitorahkaa ja raejuustoa).

Loma on ohi. Tammikuussa varattiin ja siitä asti on sitä enemmän ja vähemmän odotettu. Suunnitelmat ensi kesän lomaa varten alkavat pikkuhiljaa hahmottua, mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaa. Yksi asia on kuitenkin varma – Kreikkaan mennään. Kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla, sillä lokakuun lopussa on suuntana Gdansk ja Puola ja siitä matkasta tullaan tänne myös bloggailemaan. Tässähän oikeastaan tulee jo aloittaa seuraavan retken suunnittelu. Kaikki vinkit ko kaupungista otetaan ilomielin vastaan.

Outi
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024