Aamupalaa naamariin ja rannalle. Aika perinteistä eli pari munat ja mitä vielä jääkaapissa on sekä tuoretta leipää. Toki myös Aeropressillä tehdyt kahvit.
Kohta sitä joutaa rannalle.
Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!
Siitä se päivä lähtee kulumaan. Tuttu paikka eli Parrot kuppilan ranta jossa saa olla ilmaiseksi jos tilaa ja me on tilattu frappea, vettä, kaljaa, mehua ja mitä sattunut mieli tekemään.
Meressä käynnin jälkeen ekat frapet
En voi tuota e-kirjanlukijaa kehua tarpeeksi matkalla. Ei enää kirjojen roudausta vaan sulla on koko kirjasto yhdessä laitteessa. Ihme, että vielä toimii sillä se on saanut osakseen hiekkaa ja suolavettäkin.
Se oli retyn rannalla olot siinä. Suositus Parrot beach Barin pedeille.
On muuten tosi lämmin päivä ja tarkenee todellakin. Ehkäpä lounaan jälkeen vielä altaalla käymään.
Odotellessa kerkeää katsella meloneja. Pienet oli 58snt per kilo ja isot alkaen 78snt kilo. Kokoahan näillä on ihan reilusti ja maku aika paljo parempi mitä kotipuolessa.
Hunajamelonien hinta jäi katsomatta mutta kokoa on niilläkin.
Pitäisi saada nämä kamat tämän illan aikana pakettiin. Huomenna on kyyti tulossa klo 12. Aika jännityksellä odotan, että mitähän tulee. Aika hyvässä muistissa on vielä Pargasta Nidriin siirtyminen, kun mikään ei mennyt putkeen…
Päivälliseksi valitsimme tutun Lissukseen, jotta saamme varmasti erinomaista ruokaa. Marko söi lasagnea ja itse valitsin neljän juuston pastan uunissa. Molemmat erinomaisia, mutta kun lämpötila on yli 30 astetta ja ruoka savivadissa, niin mitäpä lottootte, jäähtyykö se koskaan.
Appiukko sai pöytää meille vielä laskun kanssa napsut ja tietenkin talo tarjosi jälkiruokaa. Erinomainen ruokapaikka, jota voimme todella suositella. Ei edullisin, mutta ei myöskään kallein.