Raivopakkaamista

Saatat myös pitää näistä...

2 vastausta

  1. Kaimasi Outi sanoo:

    kahvit, tiskiharjat ym. kuulostaa kovinkin tutuita :) Lisäksi pakkaan mukaan pienen n. 6-pack kokoisen kylmäkassin (voi ottaa eväitä rannalle, kuten kylmää juomaa) ja tientenkin kylmävaraajan. Mukaan lähtee myös imukuppikiinnityksellä varustettuja koukkuja, ripustuskoukkuja on hotelleissa usein turhan vähän. Keittiövarustuksiin lisäyksenä vielä 1 tai 2 pakastus-/säilytysrasiaa sekä talouspaperirulla. Paistinpannua en ole ottanut, koska tarvittaessa sen vaihtaminen uuteen on onnistunut aina respassa :)

  2. Outi sanoo:

    Meillä on kans matkassa aina kylmälaukku. Nyt ostettiin semmoinen parempi, että pysyisi paremmin eväät kylmänä rannalla. Lisäksi olen suunnitellut tuon pakasterasian mukaan ottamista, että saisi vesimelonia kiikutettua rannalle, mutta en ole koskaan sitä saanut pakanneeksi. Pikkuruinen paistinpannu on jees mukana, sillä meillä laitellaan aamiaista, jossa on monta lämmitettävää osaa, niin ei haittaa, vaikka ei olisikaan hotellin pannu pilalla, niin valmistuu aamiainen rivakasti, kun on enemmän astioita. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *