Seuraavana kohteena Parga & Lefkas

Saatat myös pitää näistä...

4 vastausta

 1. Tiina sanoo:

  Olimme 2015 syys-lokakuun vaihteessa Pargassa. Stefonosta ei enää ollut, mutta samalla paikalla oli Hellenikos restaurant. Paikka remontoitu, tuli mieleen elokuvien lavastettu ”aito” kreikkalainen taverna.. Se ei selvinnyt onko pitäjä Stefanoksen poika mutta ruoka oli herkullista söin siellä ehdottomasti parhaan moussakan. Palvelu todella hyvää ja omistaja äärimmäisen ystävällinen. Suosittelen käymistä vaikka mielikuva onkin eri ;-)

  • Outi sanoo:

   Kiitos tiedosta! Harmi, ettei Stefanos ole enää ouzeriaa pitämässä, mutta hän oli kyllä jo varsin iäkäs meidän edellisellä visiitillämme. Ehdottomasti käydään kyllä kokeilemassa tuo samalla paikalle tullut ravintola.

 2. Sirpa sanoo:

  Hei, olen aina vesi kielellä lukenut teidän matkablogejanne Kreikan saarilta. Kiva, että teette uusintamatkan Lefkakselle ja Pargaan. Meillä on suunnitelmissa myös Lefkas yhdistettynä Kefalonialla….mutta vasta ensi kesänä. Vaikka aikaa on vielä paljon, niin ihana on suunnitella ja fiilistellä tulevaa lomaa.

  Hyvää matkaa :)

  • Outi sanoo:

   Hei Sirpa! Mukava kuulla, että höpinämme saarilta ovat olleet mieleesi. Itsekin innolla odotamme tulevaa matkaa ja koska paikat ovat tuttua, ei pohjatöitäkään tarvitse tehdä samassa mittakaavassa. Mukavaa Kreikan odotusta sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *