Päivä 8 – Hippokrateen jalanjäljillä

Saatat myös pitää näistä...

4 vastausta

 1. Sirpa sanoo:

  Kiva seurata jälleen teidän blogia. Kuvista päätellen Kosin kaupunki ei vaikuta olevan turistirysä pahimmasta päästä, vai olenko väärässä? Olimme Kosilla v. 1984, muistaakseni hotellin nimi oli Koala.

  • Marko sanoo:

   Kiitos Sirpa! KIva, että joku lukee ja kommentoi tännekkin!

   Onhan täällä paljon ihmisiä ja turisteja. Tämäkin paikka kuten moni muukin Kreikkalainen saari/kylä elää turisteista ja silloin painetaan kovasti töitä. On täällä kauppoja/hotelleja/ravintoloita jotka on auki ympäri vuodenkin.
   Sekä on tiestysti kauppoja ja kaikkea turistikamaa kuten feikkilaukkuja, -hajuvesiä, -kelloja ja sen sellaista. Sekä perus kreikkalaista turistikamaa aina kipoista, olivipuu asioihin ja mitä kaikkea nyt yleensä löytyykään :)

   En koe, että turisteja olisi haitaksi asti – ainakaan itseä määrät ei ole haitanneet. Paljon on ravintoloita rannalla kuten aina ja siellä hinnat on korkeampia kuin muualla – kuten muuallakin Kreikassa tuppaa olemaan se rantalisä.

   Koala hotellia en ole nähnyt, mutta pikainen Googletus tuotti tuloksen: http://koalahotel.gr/ Lieköhän sama hotelli kyseessä? Huoneita on toivottavasti uusittu käyntisi jälkeen :)

  • Marko sanoo:

   Meidän kuvia jos katselee niin emme ihan paljon taida kuvailla ihmisiä ja sitä määrää :) Se voi antaa osittain väärääkin kuvaa ihmisten määristä. Samoin päivällä tuntuu ihmiset heräilevän rannalle kun me lähdemme 12-2 välillä pois rannalta :)
   Illalla on enemmän ihmisiä liikenteessä.

   Täällähän on ihan baarikatua ja biletysmeininkiä jos sitä hakee. Meillä hotelli on kuitenkin aika hyvällä sijainnilla ja kauempana tuosta menosta joten ei ole meitä häirinnyt. Kävimme kerran baarikadulla päiväsaikaan kun kaikki paikat oli kiinni. Ilta/yöaikaan ei olla siellä käyty, kun ei täältä tultu sellaista hakemaankaan.

 2. Sirpa sanoo:

  Kiitos kommenteista ja kappas vain, näkyyhän tuo Koala olevan vielä hengissä! :) Ulkoapäin hotelli näyttää siltä kuin muistin mutta sisätilat on kokeneet muodonmuutoksen. Aika vaatimaton hotelli oli tuohon aikaan. Matkasta muistan vain hotellissa järjestetyn kreikkalaisen illan, josta lähdettiin kesken pois kun 2-vuotias tyttäremme ei enää jaksanut juhlahumua. Nyt tuo tytär on jo 35 v.
  Reissulla käytiin myös katamaraanilla Rodoksella. Kivaa reissun jatkoa! 😎 🏖️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *