Päivä 2 – Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

Saatat myös pitää näistä...

2 vastausta

  1. Leeahanna sanoo:

    Wave on hintatasoltaan rannan kallein paikka, mutta ruuat ovat kyllä erinomaisia. Se kuumalla kivellä tirisevä kala oli lempparini kesäkuun lopun reissulla Imperialiin. Käykää myös Black Lanternassa Synkan lähellä. Siellä on erinomainen ruoka, ihanat maisemat terassilta ja persoonallinen britti-isäntä 😊. Kivaa reissua! Mukava lukea blogianne tutusta Malemessa.

    • Outi sanoo:

      Waven ruoka oli tosiaan erinomaista, eikä palvelustakaan ole mitään valittamista. Hinnoittelu oli tosiaan osattu tehdä. Ollaan kuljettu tuosta Black Lanternista useasti ohi ja moni muukin on sitä kehunut. Täytynee testata se. Pitää aina vähän katsella etukäteen, kun ole kasvissyöjä, niin joka paikasta ei välttämättä saa ruokaa minulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *