Lomalla viimeinkin

Tämä artikkeli liittyy matkaan Naxos & Santorini 2012.

Eilen oli minulla viimeinen työpäivä kesäduunissani ja olinkin aamupäivän kuin tulisilla hiilillä – tai ehkä paremminkin olin hiljaa. Minua jännitti niin kovasti, että meinasin oksentaa. :D Kuitenkin puolen päivän jälkeen pääsin töistä lähtemään (diagnoosin kanssa) ja suoritimme kotona vielä viime hetken pakkauksia (unohdin meikkisiveltimet, uimapatjan ja vähän muutakin tavaraa kotiin siinä hötäkässä).

Ajeltiin Tikkurilaan tätini luokse illan kähmässä. Jälleen pöytä notkui herkuista ja pitkästä aikaa syötiin lettujakin. Illalla käytiin myös hieman pällistelemässä Heurekan ulkopuolella dinoja. Tärkein suoritettava toiminto oli kuitenkin check-in:n tekeminen tietokoneella illalla. Se kävi hyvin kätevästi Finnairin sivuilta, vaikka aluksi meinasin olla pienoisia ongelmia syöttää oikeaa varausnumeroa. Joka tapauksessa saatiin selvitettyä itsemme lennolla ja boarding passit tulivat tekstiviesteinä kännykkään. Tosin Marko meinasin ensin jäädä ilman lippuaan, kunnes se tuli lopulta kahteen kertaan. Saatiin myös itse valita paikkamme koneeseen ja kuinka ollakkaan exit paikkoja oli vielä vapaana. Nyt sitten lennetään kunnollisen jalkatilan kanssa Santoriinille. Ihanaa – ei tarvitse ahtautua istumaan polvet suussa reiluksi kolmeksi tunniksi.

Nyt voikin ottaa vain rennosti ja odottaa koneen laskeutumista ihanaan Välimeren lämpöön (tänäänkin lämmintä siellä +35 astetta – Vantaalla asteita 12) :).

Blogia päivitellään kohteesta varmaan aina kun mahdollista, lähinnä siis kunhan jostain jokin langaton verkko löydetään. Kannattaa siis pysyä tutkalla.

Outi
11.8.2012
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
1
© Auringon alla 2024