Tulemme jatkossa bloggaamaan muistakin matkoista

Otsikko kertoo oikeastaan kaiken oleellisen. Tämä on alusta asti ollut matkablogi ja tulemme hieman laajentamaan sitä. Tähän asti tänne on tullut matkablogia vain ja ainoastaan pidemmistä matkoista ja nimenomaan näistä etelän reissuista. Haluamme laajentaa tätä blogia ja tulemme tästä lähtien kirjoittamaan muistakin reissuista tänne.

Lähiaikoina julkaisemme viime kuun Ruotsin reissusta bloggauksen ja saamme senkin tänne talteen. Ensi kuussa onkin sitten varsinainen spektaakkeli sillä 28.8. auton nokka ottaa suunnaksi Vantaan ja asettaudumme yöksi lentokenttähotelliin. Tällöin onkin luvassa kahden viikon ajan bloggailua auringon alta.

Auringon alla oli tarkoitettu aluksi nimenomaan näistä etelän matkoista ja enemmän lämpimiin maihin suuntautuvista reissuista. Periaatteessahan auringon alla oleminen kattaa koko maapallon :) Tämän takia ensimmäinen ”ei etelän matka” tulee olemaan Puolan reissu syksyllä. Lähdemme silloin jokuseksi päiksi Gdańskiin.

Muita kohteita tulee olemaan myös aina niin mahtava Tallinna. Täällä pyrimme käymään kerran vuoteen ja näistäkin reissuista saisi jutun juurta tännekkin.

Toivottavasti tämä muutos on myös tervetullut teille ja näin saatte hieman lisää luettavaa :)

Marko
22.7.2015
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024