Päivä 1 - Suunnaksi Helsinki-Vantaan lentoasema ja hotelli GLO!

19.8.2022

Ensimmäinen päivä Kosin matkalla menee töissä ja siitä sitten lähdetään matkustamaan kohti Helsinki-Vantaata ja hotelli GLOta!

Marko & Outi
07:42

Hyvää huomenta ja terveisiä etätyön äärestä.

Tänään alkaa tämä matka ja se alkaa oikeastaan vasta iltapäivällä, kun lähdetään junalla kohti Helsinki-Vantaan lentoasemaa ja hotelli GLOta, jossa ollaan seuraava yö.

Kärvistellään siis vielä tämä päivä ja katsellaan matkalaukkuja tuossa eteisen nurkassa ja pakkaillaan vielä viimeiset tavarat mukaan ennen lähtöä.

Marko

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

12:33

Joko mennään? Vielä pari tuntia junan lähtöön.

Marko
15:34

Ollaan virallisesti poistuttu asunnosta. Nyt mennään!

Outi
15:56

Kesän ekat ja taitaa olla kesän vikat Kuopion torin juomat. Junaa odotellessa kerkeää yhdet.

Marko
19:14

Vielä reilu pari tuntia junailua edessä.

Marko
21:37

Ensimmäinen junaosuus ohi. Oli kyllä painajainen - jätin vastamelukuulokkeet kotiin ja jouduin kuuntelemaan huutavia ihmisiä. Perusperjantai-illan juna. Vielä muutama minuutti ja matka jatkuu kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja hotelli GLO:ta.

Outi
22:16

Hotelli saavutettu! Valitettavasti tuo suloinen ilves ei kuulunut huoneen hintaan... MUTTA täällä on moottoroidut sängyt - aion ajella niillä koko yön. Herätyshän on klo: 03:30, joten ihan kamalasti ainaa ajamiseen ei ole. Nyt syömään!

Outi
22:40

Kun kaikki muut ravintolat ovat jo sulkeneet ovensa, niin tiemme vei Burger Kingiin. Nälkä lähti ja hyvä niin. Nyt vielä yömyssyt ja sitten aa-aa!

Outi
22:42

Kentällä pikku drinksut ja kohta nukkumaan tai ainakin yrittämään sitä. Harvoin tulee kunnolla nukuttua yönä ennen lentoa.

Marko
© Auringon alla 2023