Päivä 11 - Takaisin tutulla rannalla

29.8.2022

Autoilut ohi ja palataan tutulle rannalle taas.

Marko & Outi
10:00

Nyt on kolmen päivän autolla ajot ohi ja palataan ns. normaaliin.

Aamupalaa naamariin ja suunnaksi tuttu ranta ja paikka. Olemme käyttäneet Strandin palveluita. Heillä pedit ovat ilmaiset jos ostaa jotain.

On kai sitä huonompiakin tapoja viettää maanantaita kuin rannalla oleminen.

Marko

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

14:11

Lounasaikaan saakka jaksettiin hikoilla rannalla. Oli jotenkin todella kuuma päivä. Yökin meni ihan puluille, niin tuntui, että ei jaksa muuta kuin hengittää.

Lounaalla käytiin Konakissa - perussetti pitat ja ranet. Marko maistoi kanaversion, minulla kasvis extra fetalla.

Hotellille mennessä käytiin varaamaan pöytä Ilialta illaksi. Nakattiin tavarat hotelliin ja mentiin jätskille. Seuraavaksi suuntana ruokakauppa.

Outi
17:18

Apteekin mittarin lukemat. Auringossa pitänee paikkansa. Todella lämmin päivä ollut.

Marko
18:38

7€ Aperol Spritz Zero Cafeessa.

Marko
22:47

Päivälliselle tiemme kävi Zero cafeen kautta, kuten Marko jo aikaisemmin kertoikin. Matkalla löysin Hippocrateen patsaan, jossa hän opettaa lääketiedettä seuraajilleen. Jos saisin mennä päiväksi takaisin historiaan, niin ehdottomasti haluaisin kuulla hänen opetuksiaan.

Päivällistä tai oikeastaan illallista nautimme tällä kertaa Ilian tykönä, eli Mommy's cooking tavernassa. Jaoimme porukalla kesäkurpitsan kukkia ja minulle pääruuaksi gemista - yksi ikilemppareistani. Marko söi biftekiä. Ruoka huuhdottiin alas retsiinalla ja talo tarjosi jälkkäriksi ouzot.

Tämän jälkeen käytiin vielä varaamassa huomiselle pöytä Mama Rosasta ja mentiin läiskimään korttia Markon porukoille. Aivan todella kuuma päivä ollut, illallakin oli vielä yhdeksän jälkeen lämmintä 29 astetta.

Outi
22:52

Vielä pikkuiset yömyssyt omalla terassilla. Ostimme pullon Triantafyllopouloksen viinitilalta. He ovat brändänneet itsensä uudelleen ja uudet viinit kantavat nimeä Akrani. Valitettava tosi asia, että vanhat viinit olivat parempia. Heidän roseensa oli yksi lempiviineistäni koskaan ja oikein odotin, että saan sitä nytkin viesä kotiin. Sain alkulomasta vielä sitä yhden pullon läheisestä isosta marketista. Täytynee vielä tarkistaa, josko sitä olisi vielä jäljellä. Tämäkin viini on hyvää, mutta ei valitettavasti yhtä hyvää.

Outi
© Auringon alla 2023