Päivä 10 - Paradise beach osa 2

28.8.2022

Meillä on vielä tänään auto ja otetaan suunnaksi taas Paradise beach.

Marko & Outi

Samaa rataa kuin ennen.

Minä heräilen 7 jälkeen ja lueskelen hieman. Outi sitten vuorostaan kasin jälkeen.

Siitä sitten Outi leipomoon hakemaan tuoretta sämpylää ja minä jään paistamaan munia ja keittämään kahvia.

Siinä aika perinteiset aamutoimet, kun ollaan hotellissa jossa tehdään itse aamupala.

Aamupalan jälkeen ajatus on suunnata taas Paradise beachille. Me tykättiin tuosta rannasta ja meillä on vielä tänään auto joten ajateltiin ajaa sinne päiväksi.

Marko

Aamulla oli auton vieressä kaksi kattimatikaista. Sydän meinaa aina pakahtua, kun ei näille kaikille täällä riitä rakastajaa. Omia karvavauvoja myös kova ikävä.

Outi

Tämän päivän näkymät. Kelpaa!

Marko

Paradise beachillä on pieni ruokavaunu. Sieltä päätettiin tänään ottaa jotain evästä. Frappe siinä on hyvä ja hinta 2.5€. Limutölkki vähän arvokas 3€ hintaan. Mythos taas 3.5€.

Otettiin juustoburgeri (5€), kasvis patonki/sandwich (5.5€) ja ranet (4€).

Burgeri oli ok ja oikeastaan odotin vastaavaa. Valmispihvi sisässä eli ei mitään ihmeellistä. Patonki oli kuulemma hyvä ja ranet perus hyvää. Ihan ok setti tämmöiseen paikkaan.

Taidan tulla tänne pitämään burgeri kojua ja grillaamaan paikallista burgeria ja sisään salaatti, tomaatti, punasipuli sekä tsatsiki. Veikkaisin että menisi hyvin kaupaksi.

Marko

Viimeiset kuvat ihanasta Paradise beachistä! Voi kunpa vielä pääsisin tänne joskus.

Outi

Auto parkkiin ja siideri kouraan!

Tuli tuossa noin 250km ajettua kolmeen päivään. Bensaan meni 30 euroa.

Marko

Käytiin vähän freesautumassa hotelilla ja mentiin Markon vanhempien luokse. Läiskittiin korttia ja kärsin rökäletappion. Mentiin sitten nuolemaan haavoja XL-cocktail baariin, meille tuttavallisemmin vitosen baariin. Nautittiin aperitiivit ja suunnattiin illalliselle.

Outi

Illalliselle kävimme eilen tekemässä pöytävarauksen Lambros Steakhouseen. Saimme tähän vinkin ihanalta Annalta (blogin tuoreille lukijoille kerrottakoon, että hän on meidän entinen opas).

Tilasimme porukalla alkuun melinozalataa ja viinijuustolla täytettyä pasteijaa. Molemmat todella erinomaisia.

Marko söi pääruuaksi "meat plate" eli jauheliha souvlaki, kana souvlaki, possun ribsi, broilerin filettä, sekä raakamakkaraa. Minä sain lempiruokaani, eli gigantes. Tätä ei useinkaan näe kreikkalaisten ravintoloiden listoilla ja kun sen vihdoin bongasin tästä paikasta, ilmoitin, että tuonne mennään. Gigantes on siis voipapuja tomaattikastikkeessa fetan kanssa.

Ruuan kanssa oli vähän sekaannusta. Anopin valitsemaan ruokaa ei ollut ollenkaan saatavilla. Tarjoilija kävi kysymässä uutta ruokaa tilalle ja kun pääruuan saamisessa (ravintolan mielestä) kesti liian pitkään, niin saimme ilmaiseksi litran talon valkoviiniä. Me kiitimme.

Talo tarjosi vielä jäädytettyä limoncelloa jälkiruuaksi. Tämän jälkeen oli aika siirtyä yömyssyille hotellille. Huomenna on taas rantapäivä. Tiedoksi vaan, että luvassa on paljon makaamista, frappea ja uimista. Koittakaa kestää kyydissä! ;)

Outi

Ouzo. Jamas!

Kalinihta!

Marko
© Auringon alla 2023