Päivä 13 - Viimeiset ostokset

21.9.2019

Aamulla aamupala ja siitä altaalle. Kuulostaako tutulta? Eilisen autoilun jälkeen kaivattiin hieman lepoa. Altaalla tuli juotua frapet, joita olen itse oikeastaan tällä reissulla alkanut enemmän juoda. Tuli jokunen paketti kahvia ostettua frapen tekoa varten...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

06:05

Aamulla aamupala ja siitä altaalle. Kuulostaako tutulta? Eilisen autoilun jälkeen kaivattiin hieman lepoa. Altaalla tuli juotua frapet, joita olen itse oikeastaan tällä reissulla alkanut enemmän juoda. Tuli jokunen paketti kahvia ostettua frapen tekoa varten kotona. Semmoinen surruutin, kun kotoa kuulemma löytyy.

Altaalta sitten aikanaan kohti suihkua. Hieman pistettiin myös tavaroita matkalaukkuun, jotta nähdään miten paljon painoa on. Voi tulla taas tiukkaa päästä Finnairin 23 kg rajan sisään. Onneksi vaatteita voi pistää aina reppuun.

Siitä tuttuun tapaan lounaalle ja tänään kohteena oli Mythos. Juomiksi limua ja vettä ja jaettiin neljän juuston pasta ja kreikkalainen salaatti.

Tästä sitten kohti hotellia ja hieman lukemaan ja bloggailemaan. Veli ja hänen puolisonsa ovat tänään viimeistä päivää joten suunnaksi Platanias. Samalla me tehtiin itse viimeisiä ostoksia vielä Plataniaksessa. Taidettiin yksillä käydä Beer Housessa.

Ruokapaikaksi oli valittu Sokrates niminen ravintola tuolla yläkylän puolella. Alkupaloja ei jaksettu ja hyvä niin sillä annokset olivat reiluja. Juomaksi retsiinaa ja vettä, pääruoaksi otin soutsukakian ja Outi otti kreikkalaisen pizzan. Molemmat oli hyviä ja Outin pizzan fetassa ei oltu säästelty. Muidenkin ruoat tuntui maistuvan.

Jälkkäriksi saatiin vielä kakkua, sangriaa ja rakia. Ilmeisesti meidän tahti oli sopiva sillä saatiin vielä toiset pullot rakia. Kohta kantoi kolmannet kun huomasi, että toisetkin tyhjeni. Jätettiin kolmansiin pohjalle hieman ettei vaan tule enää lisää.

Tästä suunnaksi hotelli. Hyvästeltiin ensin veli ja hänen puoliso ja toivotettiin hyvät kotimatkat. Bussikin tuli sopivasti ja päästiin sillä takaisin Malemeen. Tästä vielä parit hotellin baariin ja tänäänhan siellä oli karaoke.

Jonkin aikaa kuunneltiin ja lähdettiin juomaan vielä limut omalle terassille poreammeeseen.

Marko
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

1
© Auringon alla 2024