Päivä 2 - Ensimmäinen rantapäivä

31.8.2015

Eilen olimme ostaneet suurimman osan aamupalatarvikkeista valmiiksi joten aamulla piti vain käydä leipomossa ja valmistaa se aamupala. Meillä aamupala on varsin perinteeksi muodostunut ja se sisältää fetaa, tsatsikia, salaattia, papuja, kananmunaa, jugurttia, kahvia ja...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

14:30

Eilen olimme ostaneet suurimman osan aamupalatarvikkeista valmiiksi joten aamulla piti vain käydä leipomossa ja valmistaa se aamupala. Meillä aamupala on varsin perinteeksi muodostunut ja se sisältää fetaa, tsatsikia, salaattia, papuja, kananmunaa, jugurttia, kahvia ja sämpylää. Eilen tosin kävi pikku moka ja tsatsikin sijaan tuli jotain pahaa majoneesisalaattia otettua mukaan.

Aamupalaa

Leipomosta on kiva katsella myös muita kuin sämpylöitä ja tällä kertaa matkaan lähti pari pikkuista munkkia. Niissä nyt ei sinänsä mitään ihmeellistä ollut vaan olivat hyviä perusmunkkeja.

Munkit

Aamupalan jälkeen olikin hyvä suunnata rannalle makoilemaan. Kävimme myöskin käppäilemässä rantaa pitkin sillä se oli suhteellisen hyvää hiekkarantaa ja vain osittain oli kiviä matkan varrella. Hengenpelastajalla oli työ pitää ihmiset semmoisessa paikassa ettei he olleet vaarassa ja jääneet aallokon vietäväksi. Täällähän puhaltaa meltemi ja aallot ovat sen mukaiset.

Rantelämää

Rannalta suuntasimme hotellin uima-altaan kautta huoneeseen ja aloimme valmistautua lounaalle lähtöön. Lounaspaikaksi valikoitui The Italian Job niminen pizza/pastapaikka vanhassa kaupungissa. Itse otin pepperoni pizzan ja Outi otti mediterrain pizzan. Molemmat olivat hyviä ja pienissä pizzoissa oli lounaaksi ihan tarpeaksi syömistä.

Outin pizza

Minun pizza

Lounaan jälkeen lähdimme Venetsialaiseen satamaan kävelemään. Sehän on kaikessa yksinkertaisuudessaan (tai näin minä sen käsitin) muuri jonka päässä on majakka ja vettä ympärillä. Joku fiksumpi voinee valaista hieman historiaakin tähän.

Venetsialaista satamaa

Venetsialaista satamaa

Kavereita varjossa

Ettei nyt totuus täysin unohtuisi miksi sitä täällä ollaan niin kissakuviahan sitä pitää saada! Tietenkin niitä ruokakuvia, mutta niihin palataan kohta. Outi ihmetteli, että täällä ei ole niin paljoa kissoja kuin esimerkiksi Santorinilla. On niitä täälläkin, mutta tuntuu että ne tulevat koloistaan iltasella kun on viileää – fiksuja kavereita.

Kissa!

Venetsialaisesta satamasta päätimme lähteä hotellille päin pelailemaan Unoa. Koppasimme kaupasta mukaan hieman juotavaa ja siirryimme hotellille.

Kortinpeluun jälkeen lähdimme etsimään ruokapaikkaa illaksi. Päädyimme lopulta Tassokseen syömään. Alkuun otimme tsatsikia ja paistettuja kesäkurpitsoja.

Alkupalat (tsatsiki ja paistetut kesäkurpitsat)

Pääruoaksi otin itse moussakaa ja Outi otti soutsukakia. Olisin ottanut pastitsiota, mutta se oli heiltä jo loppunut tältä iltaa. Ruoka oli ihan jees, mutta parempaakin moussakaa olen syönyt.

Pääruoat (moussaka ja soutsukakia)

Jälkkäriksi talo tarjosi hedelmiä ja sitten saimme sitä perhanan rakia. Rakihan on niin herkullista, että sitä juo ihan mielellään (not).

Hedelmiä jälkkäriksi

Tästä sitten käppäilimme takaisin hotellille rantakatua pitkin.

Rantakatua

Marko

Hei! Missä hotellissa majoituitte? Mitä mieltä olit, voitko suositella?

Oltiin hotelli Medusassa. Ihan perushyvä paikka. Meille riittää sänky, suihku ja minikeittiö. Kovin suuria kriteereitä ei siis ole. Allasalue oli hiljainen ja ranta oli hotellin kohdalla hyvä. Oli myös riittävän lähellä vanhaa kaupunkia. En mitään valittamista ainakaan keksi. Kamalimmissakin paikoissa on majoituttu, mutta ei sillä hotellilla niin väliä, kunhan pääsee Kreikkaan.

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024