Päivä 2: Uusia ystäviä

Saatat myös pitää näistä...

3 vastausta

 1. Minna sanoo:

  Hei vaan! Minähän se kehuin teille Mamma Mian potti ruokia ja voi APUA!! Me ollaan aina niin musakat kun pastitsiotkin saatu saviruukyuissa ja ei todellakaan höysteenä mitään ranskalaisia. Voi kun jouduitte pettymään, harmittaa teidän puolesta. Voisiko syynä olla se että me reissaamme sielä aina keväällä tai viimeisellä lähdöllä syksyllä ja silloin on ”aikaa valmistaa” ruoat poteissa. Vaikkakin, laadun ei pitäisi heitellä sesongista huolimatta. Kaikesta huolimatta toivottelen teille lämpöisiä ja maukkaita päiviä. Ja kiitos että kirjoitatte tätä, innolla aina odotan uutta tarinaa :)

  • Outi sanoo:

   Ei hätää, harmi vain että eivät pysty tarjoamaan tasaista laatua koko sesonkia. Olisiko sinulla muita suositeltavia tavernoita? Muutoin olemme pitäneet tästä kylästä erityisen paljon. :)

 2. Minna sanoo:

  Apollon ravintolasta myös tykkäsimme, mutta mutta. serkkuni tuli sieltä lauantaina ja sanoi että sekin ravintola on aina tupaten täynnä. Sekin on kyllä kokeilemisen arvoinen. Sielä kyllä sitten pöytään kannettavat jäkiruoat näkyvät ruoan hinnassa, mutta ei niin pahasti etteikö nyt euron tai kaksi voisi maksaa loistavasta persikkanapsista ja ouzosta sekä jostakin makeasta kakkupalasta tai jäätelöstä.
  Apollon on siis myös sielä satama kadulla.

  Pääkadulta löytyy OlaKala, se on jo nähtävyys hassun hauskan omistajan takia. Ruoassakaan ei ole valittamista. Minä ainakin pääsin keittiöön katsomaan tarjolla olevia ruokia ja näin ollen päättää minkä näköstä sapuskaa söimme ;)

  Jäätelön nälkään suosittelen pääkadulla olevaa jäätelökauppaa(kotitekoista) missä on iso tötterö ukkeli ovenpielessä.
  Vai ken ties sitä te tarkoitittekin tuossa kirjoituksessa.

  Myös Avra hotellin ranta taverna on kiva kokemus iltahämärässä.

  Onhan näitä paikkoja paljon. Missään ei ole ruoka syömättä jäänyt, mutta erot ovat samojen ruokien kanssa huimia joissakin paikoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *