Alle 100 päivää uuteen matkaan!

Tämä artikkeli liittyy matkaan Santorini 2014.

Nyt on alle 100 päivää uuteen matkaan, eli matkaan on siis hieman yli 3 kuukautta. Olemme varanneet matkan jo aikapäiviä sitten, mutta emme ole siitä mitään kirjoitelleet tänne. Päivitimme tuon sivupalkissa olevan vimpaimen, joten tarkkasilmäiset ovat ehkä sen huomanneet jo. Tällä kertaa luvassa onkin Santorinin matka.

Kävimme Santorinilla vuonna 2012 ja olimme silloin siellä viikon verran. Tänä vuonna olemme kaksi viikkoa Santorinilla ja vieläpä samassa paikassa kuin viimeksi eli Kamarissa. Voitte fiilistellä kanssani viime reissua selaamalla vanhoja kirjoituksiamme.

Koska olemme jo kerran käyneet Santorinilla niin tiedämme hieman mitä on odotettavissa ja missä ei tällä kertaa tarvitse välttämättä käydä – kuten nämä Akrotirin kaivaukset. Kirkkojahan jäi tutkimatta vielä usea sillä Santorinilla niitä on hillittömästi…

2012-08-23-17-28-37

Tulemme julkaisemaan tänne blogin puolelle lähiviikkojen aikana kuvia edellisistä matkoista ja näillä päästäänkin tunnelmaan. Outi varmaan kirjoittelee jotain matkasuunnitelmista kunhan hän niitä alkaa pohdiskelemaan.

Olemme muuten nykyään myös Facebookissa! Tykkää sivustamme täällä!

Jokos teillä on matka varattuna?

Marko
15.5.2014
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024