Melkein matkalla

Tämä artikkeli liittyy matkaan Lefkas & Parga 2013.

Viimeiset viisi päivää meillä on rojottanut kaksi punaista matkalaukkua avoinna olohuoneen nurkassa. Niihin on sittennäiden päivien kuluessa pudoteltu tarpeellisiksi arvioimiamme tavaroita ja vaatteita. Tänä aamuna nuo laukut vihdoin suljettiin. Luojan kiitos lennetään Finnairilla, jolla matkalaukku saa painaa 23 kiloa. En oikein ymmärrä, että kiviäkö noihin laukkuihin on lastattu, kun niin painavia ovat. Onneksi paljon on sellaista tavaraa mukana, jotka eivät tule takaisin, jotenka muutamia kiloja laukkujen painosta väkisinkin häviää.

Matkalaukut

En ole koskaan aikaisemmin pakannut ilman minkäänlaisia listoja ja nyt jännitänkin, että tuliko kaikki tarpeellinen mukaan. Tosin olen melko varma, että minulla on enemmän kuin tarpeeksi esimerkiksi vaatteita mukana. Tietenkin tarvitsen useita mekkoja ja varsinkin kolmet uikkarit kahden viikon matkalle! Myös kirjat painavat väkisinkin jonkin verran, mutta ilman niitä ei voi rantalomaa yksinkertaisesti viettää. Tämän matkan teemana näyttää olevan aika pitkälti dekkarit ja sci-fi kirjat. Toivottavasti voin nukkua yöni rauhassa. :D No onneksi ei olla menossa ostosmatkalle, joten varsinaisesti tilaa tulijaisille ei tarvita. Tärkeintä on, että mukaan mahtuu retsinaa, muutama magneetti koristamaan jääpaakin ovea ja mahdollisesti ouzo pullo. Tärkeimmät tuliaiset ovat kuitenkin muistot.

Pian käynnistellään autoa kohti Vantaata ja loma voi virallisesti alkaa. Blogia pyritään päivittelemään joka päivä, joten kannattaa pysyä linjoilla, mikäli meidän hoopoilut Kreikan maalla hitustakaan kiinnostaa. Varmuudella voi luvat ainakin ruokakuvia, sekä mahdollisesti kuvaan myös kaikki vastaantulevat elukat. Löysin mukaan lähtevästä laina kamerasta (tai oikeastaan Marko löysi) ihan huippuja juttuja, joten en malta odottaa, että pääsen testaamaan noita ominaisuuksia.

Outi
23.8.2013
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024