Loman miettiminen keskellä talvea

Tämä artikkeli liittyy matkaan Lefkas & Parga 2013.

Seuraavan loman miettiminen alkaa tunnetusti jo hyvissä ajoin. Tänä vuonna se on nyt kiivaimmillaan ja nyt aletaan olla valmiina tekemään jo varaus. Tänä vuonna on mietitty taas kahden viikon yhdistelmämatkoja sillä viikko per kohde on passeli aika ja pari viikkoa matkalla on taas siltä osin hyvän pituinen aika.

Mietteissä on ollut Kreikka-Turkki kombinaatio sekä pari viikkoa eri Kreikan kohteissa. Viime vuonnahan olimme Naxoksella viikon ja Santorinilla toisen viikon. Tällä hetkellä erittäin vahvana voittajana on viikko Pargassa (Parga) sekä viikko Lefkaksella (Lefkas).

Itselläni on kriteereinä ollut lähinnäs se, että siellä pitää olla lämmintä ja siellä pitää paistaa aurinko. Suomen kesä kun on tunnetusti sentään vähä luminen (toivottavasti).

Herättelemmekin tätä blogia eloon jo nyt, sillä vielä on monta yötä siihen kun lento lähtee taas kohti aurinkorantoja. Kaikki kokemukset ja kommentit Pargasta tai Lefkaksesta ovat tervetulleita!

Marko
9.2.2013
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024