Apua! Matka näin lähellä ja blogia ei olla päivitetty!

Tämä artikkeli liittyy matkaan Maleme 2019.

Hui kauhistus sentään. Blogin päivitys on auttamatta jäänyt, kerron teille kohta syyn! Nyt kuitenkin otetaan itsestämme niskasta kiinni ja aletaan päivittämään blogia!

Tarkkaavaiset ovat huomanneet jo aikaa sitten, että sivupalkissa ja valikossa koreilee linkki Maleme 2019. Se on tosiaan meidän matkakohde tänä vuonna ja tämähän varattiin jo tammikuussa ellen väärin muista. Matkalle lähdetään jo alle kahden viikon päästä, joten kohta saattekin taas lukea miten meidän matka menee!

Meillä oli koko kesä ajatuksena kirjoitella tämmöinen aloituspostaus tämän vuoden matkasta, mutta oli hieman muita ajatuksia ja puuhastelua. Menimme nimittäin tuossa lauantaina naimisiin ja tämän vuoden matka onkin meidän häämatkamme. Tästä syystä emme oikeastaan voineet kohteestakaan kirjoitella ennen kutsujen postittamista :) Se postaaminen kuitenkin jäi, mutta hei – ei me sentään vielä matkalle lähdetty! Nyt meillä ja teillä on alle kaksi viikkoa panikoida ja valmistautua matkaan.

Kohteena on tosiaan Maleme ja sehän on tietysti Kreetalla. Malemehan on Hanian lähellä, Haniasta Malemeen päin on mm. Platanias ja Gerani. Bussilla kuulemma pääsee edullisesti ja helposti Hanian suuntaan ja tietysti takaisin päin.

Hotelliksi meillä valikoitui ”pienen” kulttimaineenkin jopa omaava hotelli nimeltä Maleme Imperial. Olen lukenut hotellista niin kauhean määrän kehuja, kuin sitten niitä haukkujakin. Hotelli on siitä erikoinen Kreikassa, että se on pääosin suomalaisten kansoittama. Sitä myy Suomessa Aurinkomatkat ja sen suosiosta kertoo se, että tammikuussa matkaa varatessamme valitsemaamme huonetyyppiä oli vain yksi jäljellä haluamallemme ajankohdalle. Hotellista saa lisätietoa Aurinkomatkojen ja hotellin omien verkkosivujen kautta.

Meillä onkin nyt tänä vuonna hieman luksusta elämässä ja olemme ottaneet ensinnäkin koko matkan ajaksi aamupalan, joten sitä ei tänä vuonna itse väkerretä. Sekä huonemme on huhtikuussa valmistuneessa Premium-osassa. Sieltä meillä on Premium yksiö, jonka parvekkeella on oma poreamme. Eli taas hieman luksusta. Ehkä se meille sallittanee sillä onhan kyseessä häämatka.

Vietitte toissa kesänä Maleme Imperialin 15-vuotissyntymäpäivää! Onnittelut! Kuinka kauan teillä on ollut asiakkaita Suomesta?

Kiitos! 15 vuotta sitten eräänä perjantaiyönä kello yhden aikaan ensimmäinen Aurinkomatkojen bussi ajoi Imperialin eteen ja toi meidän ensimmäiset asiakkaamme. He kaikki olivat Suomesta, ja he täyttivät juuri valmistuneen hotellin.

Siihen aikaan meillä oli yhteensä 25 huoneistoa ja yksiötä, uima-allas ja allasbaari. Nykyään huoneita 79, ensi vuonna 101, paljon palveluja ja menestyvä ravintola. Kuten näet, tämä hotelli on kuin pieni Suomi. Ensimmäisestä päivästä lähtien asiakkaamme ovat olleet pelkästään suomalaisia.

Lähde: https://www.aurinkomatkat.fi/maleme-imperial-haastattelu

Hotellin ravintolaakin on kehuttu joten tuurilla ei tarvitse kauaksi lähteä syömään. Ollaan kuitenkin ajateltu katsoa mitä muuta itse Malemessa on ja sitten Gerani, Platania jas Hania pitää varmaan katsastaa myös. Eiköhän me ruokaa saada kuten aina ennenkin.

Ollaan muuten varattu yö myös Georgioupolista. Auto vielä vuokrataan pariksi päivää, jotta sinne päästään. Georgioupolis on noin 60km päässä Malemesta ja koska ollaan Kreikassa niin sinne ajelee noin tunnin verran ehkä enemmänkin. Syy tähän Georgioupoliksen käyntiin on se, että Georgioupoliksen matka oli meidän ensimmäinen yhteinen Kreikan matka. Halusimme lähteä samoille seuduille käymään, kun kerta lähellä olemme. Tietenkin pitää käydä maistamassa onko Valentinon stifado vielä yhtä hyvää kuin vuonna 2011 vai onko aika kullannut muistot.

Oikeastaan muita tarkempia suunnitelmia ei ole vielä tehtynä. Autoa varmaan vuokrataan muutenkin ja käydään ajelemassa hieman lisää. Pitänee joku viinitila ainakin matkan varrelta löytää. Haniassa tullaan käymään sekä varmaan Gerani ja Platanias katsastamaan kuten mainitsinkin.

Mikäli teillä on vinkkejä niin ne ovat aina tervetulleita! Me aletaan nyt miettimään tätä matkaa oikein urakalla!

Marko
26.8.2019
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
1
© Auringon alla 2024