Joko mennään? Matkakuumetta ilmassa!

Tämä artikkeli liittyy matkaan Kos 2018.

Vaikka suomessakin on ollut poikkeuksellisen hyviä kelejä niin matkakuume tuntuu nousevan mitä lähemmäksi lähtöä mennään. Tätä kirjoittaessa lentokoneen lähtöön on noin 68 tuntia eli vajaa 3 päivää. Ollaan siis tosi lähellä!

Pakkaaminen on aloitettu ja matkalaukut ovat tässä parin viikon aikana ilmestyneet olohuoneeseenkin.

Lähtö lähenee! Alle viikko lähtöön! #kreikka #kos #loma

A post shared by Auringonalla.fi (@auringonalla) on Sep 1, 2018 at 2:53am PDT

Kone lähtee tosiaan kello 6 perjantai aamuna. Aikainen lähtö on siis kyseessä, kuten viimekin vuonna. Ajamme taas yötä vasten Helsinki-Vantaalle, kuten teimme myös viimekin vuonna. Tällä kertaa meillä on varattu pysäköinti lentokentän kupeesta. Lähtö meillä onkin siis jo torstai iltana.

Matkaa on suunniteltu ja vekslattu tässä kesän aikana jonkin verran ja homma on vain yltynyt tässä matkan lähetessä. Nyt huomasimme, että ikäväksemme retki jolla kävimme viime vuonna on hieman muuttunut. Kävimme nimittäin viime vuonna päiväretkellä, jossa käytiin Zian kylässä, oliiviöljypuristamolla ja viinitilalla. Tämä retki on nyt muuttunut iltaretkeksi ja siellä käydään kyllä Zian kylässä ja siellä on illallinen ja ennen sitä viinitilalla. Oliiviöljypuristamo on jäänytkin pois ja retken hinta on pompsahtanut 49 euroon per nokka. Ajattelimme mennä viime vuotiselle retkelle uudestaan, mutta eihän se nyt onnistu. Uusi suunnitelma onkin vuokrata auto päiväksi tai pariksi.

Me ei olla varattu vielä yhtään mitään retkeä etukäteen. Ollaan vähän lähdetty sillä mielentilalla, että tehdään mitä huvittaa. Viinitilalla ja oliiviöljypuristamolla haluamme kuitenkin käydä, koska sieltä saa laadukkaita tuotteita hyvään hintaan.

Meidän retkeä voi seurata tutuista paikoista! Tämä blogi on tietysti se paikka mihin tulee eniten kirjoitettua tekstiä ja niiden seuraksi kuvia. Tekstit tulee yleensä seuraavana päivänä tapahtumista. Instagram ja Facebook on sitten tapoja seurata hieman reaaliaikaisemmin reissun etenemistä ja varsinkin Instagrammissa kannattaa seurata tarinaamme! Tänä vuonna päivittelemme myös kuulumisia Jassas.fi foorumille! Alla vielä listattuna kaikki osoitteet mistä meitä voi seurata!

https://www.facebook.com/AuringonAllafi/
https://www.instagram.com/auringonalla/
https://auringonalla.fi/matka/kos-2018/
https://jassas.fi/threads/kos-2018.65/

Kuten aina niin otamme vastaan palautetta, kommentteja, vinkkejä ja ehdotuksia ihan kaikissa muodoissa. Voit lähestyä meitä niin Jassas.fi foorumilla, täällä blogissa, Facebookissa, kuin Instagrammissakin. Tervetuloa matkalle meidän kanssa!

Marko
4.9.2018
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
1
© Auringon alla 2024