Kohta mennään!

Tämä artikkeli liittyy matkaan Santorini 2014.

Nyt alkaa lähtö olla todella lähellä! Näkeehän sen tuosta alla olevasta kuvastakin! Perjantaina koittaa lähtö kohti Vantaata ja lauantaina lähteekin lento kohti Santorinia. Kumpikaan ei maltettaisi odottaa! Haluamme vain päästä lähtemään!

Itselläni on pakkaus vielä pahasti vaiheessa sillä en ole yksinkertaisesti vielä kerennyt pakata. Eilen kuitenkin kuriiri toi matkalle viimeisiä asioita mukaan nimittäin tänäkin vuonna Canon toimitti ystävällisesti meille kameran mukaan. Tänään mukaan lähti tuossa alla näkyvässä kuvassakin oleva Canon PowerShot D30 kamera – tämähän muuten kestää sukeltelua, joten katsotaan mitä kuvia sillä saadaan aikaan. Tätähän treenattiin jo hieman viime vuonna, mutta tänä vuonna jos saisi paremmalla menestyksellä onnistumisia!

instacanond30

Itselläni työpäiviä on enää jäljellä tämä päivä (keskiviikko) sekä torstai ennen matkalle lähtöä. Perjantaina otammekin suunnaksi jo Vantaan sillä tarkoituksena on käydä Heurekassa ja Jumbossa piipahtamassa. Yön olemmekin hotellilla ja näin pääsemme lauantaina kivuttomasti lentokentälle hotelliaamiainen mahassamme.

Minun pitäisi varmaan alkaa pakkaamaan, joko tänään illalla tai sitten huomenna viimeistään – muuten lähdetään matkaan vain kameran kanssa… Vanhempieni mukaan Santorinilla on ollut todella kuuma tällä viikolla – he nimittäin ovat tälläkin hetkellä siellä! Ehkäpä sitä lämpöä olisi meillekkin.

Seuraava kirjoitus tulee todennäköisesti perjantaina tai lauantaina – Heurekasta tulee varmaan jonkinlaista raporttie teille vaikka se ei nyt suoranaisesti olekaan ”auringon alla” (toivottavasti perjantaina kuitenkin paistaisi aurinko täällä Suomessakin).

Marko
20.8.2014
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024