Matkanjärjestäjän valinta

Tämä artikkeli liittyy matkaan Naxos & Santorini 2012.

Matkanjärjestäjä voi vaikuttaa lomaan hyvinkin monella eri tapaa. Oppaat ja oppaiden palvelualttius ja ystävällisyys vaikuttaa loman sujuvuuteen ja viihtyvyyteen paikan päällä, kun taas järjestelyt niin Suomessa kuin kohteessa vaikuttaa loman yleiseen fiilikseen.

Me emme ihan kaikkia matkanjärjestäjiä lähteneet vertailemaan, kun lomaa suunniteltiin ja varailtiin huhti-toukokuussa. Otimme mukaan oikeastaan kolme eri vaihtoehtoa: Finnmatkat (näiden matkoilla oltiin viime kesänä), Aurinkomatkat ja Apollomatkat. Kohteita ja hintoja vertailtuamme päädyimme lopulta kuitenkin Apollomatkoihin. Valintaan vaikutti myös se, että vanhemmat olivat viime kesänä olleet heidän järjestämällä matkalla ja kuulimme kehuja heiltä. Tietysti se vaikutti myös, ettei Apollomatkat ihan mikään pieni firma ole, joten voimme olla varmoja siitä että pääsemme lomalta myös kotiin.

Apollo on yksi Pohjoismaiden suurimmista valmismatkatoimijoista ja kuljettaa lomalaisia eri matkakohteisiin Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Apollolla on myös Pohjoismaiden kattavin lomavalikoima yli 1600 hotellilla, 150 matkakohteella 28 eri maassa. Suomessa toimimme nimellä Apollomatkat.

Tänä vuonna pääsemme myös lentämään sinivalkoisin siivin sillä Apollomatkat käyttää mm. Finnairia lennättämiseen. En nimittäin ole Finnairin koneella lentänytkään hyvin pitkään aikaa, joten sekin tulee olemaan oma seikkailunsa.

Siinä suhteen kävi myös tuuri nimittäin Apollomatkojen asiakkaana saimme hieman halvemmalla hotellihuoneen yöksi ja samalla autolle paikan hotellin parkkipaikalta. Vertasimme hintaa muihin vaihtoehtoihin autoparkille, näin tuli halvimmaksi ja meidän ei tarvitse yötä myöten ajella lentokentälle.

Kaikki kommentit ovat tervetulleita!

Marko
23.7.2012

No lopultakin se Outi pääsi pois kesän kestäneeltä hoitojaksolta. Diagnoosiksi varmistui lopulta F44.3

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024