Missähän sitä söisi (ja ehkä myös joisi) tänä vuonna?

Tämä artikkeli liittyy matkaan Rethymnon & Georgioupoli 2023.

Viimeksi käytiin Rethymnonissa vuonna 2015. Meidän piti mennä sinne vuonna 2020, mutta noh tiedätte kyllä. Kävin läpi vuoden 2015 blogijutut ja listailin ylös paikkoja missä on syöty ja juotu. Sillä pitäähän sitä jotain ajatusta olla mistä sitä ruokaa saa tänäkin vuonna! Georgioupolin kohdalta meillä on tuoreita kokemuksia vuodelta 2019, mutta silloin oltiin vain yksi yö siellä. 

Otankin nyt Googlen sekä Tripadvisorin käyttöön ja katson onko ravintolaa enää olemassa ja pääsisikö tämä tämän vuoden käyntikohteeksi. Mikäli sinulla on kokemuksia ja/tai suosituksia, niin pistä kommenttia tulemaan! Voi olla, että joku unohtui listasta 🤔

Rethymnon

Lissus

Täällä käytiin ekana ja vikana iltana, kun oltiin viimeksi ja oli yksi lempipaikoista. Tripadvisorin ja Facebookin mukaan menee vielä hyvin ja tuttuja naamoja näkyi kuvissa. Tuolit on kuitenkin vaihdettu, mutta ehkä hyvä niin. Tämä pitää käydä testaamassa ehdottomasti.

Italian job (nykyään Italian)

Nimestä on job pudonnut pois, mutta vielä näyttää paikka olevan. Täältähän sai loistavaa pastaa ja pizzaa. Tripadvisorista on tältä kaudelta kuvia joka on hyvä merkki ja jos on vielä olemassa niin tämäkin on ehdoton paikka käydä. 

Tassos

Täälläkin tuli käytyä, mutta nimen perusteella itse en osaa yhdistää tuota äkkiseltään, mutta blogista tämä oli ihan ok paikka ja voi olla, että ei käydä ihmettelemässä tätä vaikka näkyy auki olevankin.

Zisi's

Tämä oli 2015 paikallisten kehuma ja voi olla että pitää käydä tsekkaamassa tämä uudelleen. Hyvä eväs oli ollut silloinkin ja näyttäisi olevan vielä pystyssä.

Hari’s Creperia

Täällä vedettiin kreppejä ja ne on kyllä hyvää lounasevästä. Näyttäisi olevan vielä toiminnassa ja pitänee käydä lounastamassa täälläkin.

Petrino

Tämä taisi olla pita paikkamme vuonna 2015 ja taitaisi vieläkin olla olemassa. Pitänee ehkä käydä kokeilmassa uudemman kerran tämän paikan pitat.

Le Dome

Tämä oli hieman hinnakkaampi paikka vs. muut vuonna 2015 ja ruoka oli kyllä hyvää. Paikka näyttäisi olevan vielä toiminnassa ja voi olla, että vierailemme täällä hääpäivänämme.

Livingroom

Täällä tuli istuttua jokusen kerran juomassa viiniä ja syömässä lounastakin. Hieman kalliimpi ja ns. laadukkaampi paikka juomien osalta. Paikka näyttäisi olevan vielä olemassa ja toiminnassa. Pitää ehkä listaa käydä ainakin katsomassa.

Kokkinos 

Tästä oli blogissa että ruoka oli ihan ok mutta ei ihmeellistä. Paikka taitaa vielä olla, mutta ei ehkä lähdetä täällä käymään.

To Parastratimo

Täällä oli hyvää evästä aikanaan ja pitänee käydä uudemman kerran ihmettelemässä. Näyttäisi vielä olevan pystyssäkin.

Entasis 

Täällä tuli ihan jokunen mojito juotua ja muutenkin drinkkiä juotua. Harmillisesti tämä taidettiin 2019 myydä pois ja ei ole enää sama paikka kuin 2015. Harmillinen homma.

1+1

Täälläkin käytiin ja ruoka oli hyvää. Tänne mennään ja toivottavasti saadaan taas hyvää ruokaa. Paikka on auki ja muistan nähneeni suomalaisita FB ryhmistäkin postauksia tästä tältä kaudelta.

Georgioupoli

Täältä en ottanut vuoden 2011 matkojen listauksia sillä ne ovat auttamatta vanhentuneita. Kuitenkin poimin pari tähän 2019 Malemen reissulta, kun vietettiin täällä yksi yö.

Valentino

Tämä oli meidän lempipaikkamme 2011 ja tämä on onneksi vieläkin auki. Tänne mennään ehdottomasti.

Titos

Tästä paikasta on hyvät muistot vuodelta 2011 ja aina kun käyty sen jälkeen piipahtamassa. 2011 tuli juotua Magnersia, syötyä lounasta ja juotua drinkkejä. Paikka keskusaukiolla ja tullaan menemään sillä on vielä aukikin.

Marko
28.7.2023

Moi Kiva päästä seuraamaan teidän tulevaa Kreetan matkaa. Olemme suunnittelemassa reissua Rethimnoniin lokakuussa, ja teidän ravintolasuositukset luetaan tarkkaan. Mukavaa kevättä !

Viime vuoden reissu Retyssä tehtiin ja siellä onkin viikon ajalta ruokapaikkoja. Lemppareita oli Lissus ja 1+1. Kuvia on ruoasta kyllä tarjolla!

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024