Päivä 11 - Altaalla oloa ja tuliaisia

13.9.2017

Aamu alkoi sillä, kun talsittiin Special nimiseen leipomoon, joka taitaa olla muuten ketju. Normaalisti ollaan haettu tuosta lähempää leipomosta. Ajateltiin käppäillä tänään hieman kauemmaksi. Mukaan tarttui sämpylä ja parit munkit. Ei olla tällä lomalla...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

12:14

Aamu alkoi sillä, kun talsittiin Special nimiseen leipomoon, joka taitaa olla muuten ketju. Normaalisti ollaan haettu tuosta lähempää leipomosta. Ajateltiin käppäillä tänään hieman kauemmaksi. Mukaan tarttui sämpylä ja parit munkit.

Ei olla tällä lomalla oltukaan uima-altaalla päivää ja päätettiin nyt jäädä hotellin altaalle. Altaalla lueskelimme ja muutenkin otimme rennosti. Kuumahan siinä tulee ja päätimmekin lähteä tallustamaan Gyro Squaren suuntaan lounaalle.

Matkalla lounaalle törmäsimme apteekin lämpömittariin ja sehän näyttikin kivat 38 astetta. Se kun ei vielä tuule niin onhan täällä lämmin ja ei kyllä kylmä tule.

Epäonneksemme Gyro Square olikin kiinni. Ihmettelimme tätä hetken ja lähdimme talsimaan takaisin päin ja pohdimme missähän syötäisiin. Torin laidalla katselimme Avlogyros nimisen ravintolan listaan ja sieltä tulikin mies ja sanoi, että mitäs laitetaan. Tarjosi pita gyrosta ja Outille löytyikin sieltä vegemallin gyro, jossa lihan tilalla oli fetaa ja minulle hän tarjosi gyro annosta. Siihen vielä limsat otettiin ja tilaus oli tehty siinä listan äärellä – siitä sitten pöytään odottelemaan evästä. Gyro annos oli kyllä iso ja hän sen minulle tarjosi 8 euron hintaan kun listassa oli 8.9 euroa. Pita gyros oli 3.5 euroa. Laskun saanti meinasi olla ongelma sillä pyydettiin laskua ja sanoi notta ok. Sitten ei pitkään aikaan tapahtunut mitään, muutkin sitä oli odotellut pitempään kuin me ja lopulta porukka lappo tiskille maksamaan ja näin teimme mekin.

Lounaan jälkeen käppäiltiin isompaan kauppaan hieman kauemmaksi tekemään hieman ostoksia ja ostamaan kotiinviemiseksi itselle ja tutuille hieman Ouzoa. Se kun on halvempaa tuolla kauempana kaupoissa. Meidän Ouzo merkki on Ouzo 12 ja sitä tulikin ostettua. Hieman tässä alkaa jo mietityttää laukkujen painorajatkin sillä 23 kiloa on loppuunsa liian vähän jos on kotiin menossa viiniä, Ouzoa ja oliiviöljyä.

Kaupalta olikin hyvä tallustella hotellille suihkuun ja hieman lepäilemään sekä tietenkin kirjoittelemaan blogia. Hotellilta käppäiltiin tuttuun ja turvalliseen Kantouniin Ouzolle tai no minä otin Ouzoa ja Outi kaljaa.

Istuskelimme Kantounissa oman aikamme ja kasin jälkeen lähdimmekin käppäilemään Mezzalunaa kohti sillä halusimme käydä siellä vielä kertaalleen syömässä. Matkalla oli hyvä ottaa pari kuvaa kaupungilta.

Alkuun otettiin bruschettaa ja ne olikin ilmeisesti menneet ensin väärään pöytään sillä niiden tulo kesti hieman ja tarjoilija meille näin kertoi. Pääruokasi Outi otti 4 juuston pastaa pennepastalla ja minä otin Spaghetti Carbonaraa. Annoskoossa oli muuten hurja ero ja minulla olikin jostain syystä aika reilu annos. Hyviä olivat kyllä ruoat täällä.

Ruoan jälkeen olikin vuorossa käppäily takaisin hotellille. Tuolta onkin suht hyvä matka takaisin joten otettiin jokunen kuvakin matkan varrelta.

On se Turkki oikeasti aika lähellä Kreikkaa ja varsinkin Kossin saarta ja täällä onkin sotilaita nähty jonkin verran ja Turkista johtuen he ovatkin vartiossa. Pari vartiotornia tulikin ohitettua pyöräillessä.

Outi on toki koko loman ajan katsellut yhtä laukkukauppaa ja pitihän hänen melkein aito laukku saada täältä kotiinkin. Käväistiin vielä se ostamassa, laukkukauppa kun sattuu olemaan matkan varrella.

Ei ollut tapahtumarikas päivä tämä, mutta tuli rentouduttua senkin edestä. Se hyvä puoli 2 viikon matkalla on, että ei tartte olla menossa ja tekemässä kaikkea mahdollista koko ajan. Voi ottaa aikaa ja rentoutua.

Marko
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

1
© Auringon alla 2024