Päivä 3 - Rannalle? Miksi ei!

10.9.2018

Faktahan on se, että tänne on tultu rentoutumaan ja miksi emme siis menisi taas rannalle. Tiedostan, että ei ole ehkä sitä mielekkäintä luettavaa teidän näkökulmasta, mutta me mennään vähän sinne minne nokka näyttää ja...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

12:16

Faktahan on se, että tänne on tultu rentoutumaan ja miksi emme siis menisi taas rannalle. Tiedostan, että ei ole ehkä sitä mielekkäintä luettavaa teidän näkökulmasta, mutta me mennään vähän sinne minne nokka näyttää ja tänään se näytti rannalle. Aamu alkoi tietty hotellin aamupalalla sillä se kuuluu huoneen hintaan. Munakas ja nakit oli tänään vaihtunut pekoniin ja paistettuihin muniin. Rannalla hommaat aloitettiin Frapella ja sitä siemailessa voikin hieman lueskella ja läträtä sitä aurinkorasvaa – tietysti pitää aina välillä huolehtia suolatasapainosta ja maistaa miltä se meri oikein maistuu. Tänä vuonna ei olekaan GoProta mukana, joten kuvat meren puolelta jää välistä.

Rannalta suunnatttiin yllätys yllätys lounaalle päin! Porukan konsensus oli, että gyros pitaa on saatava ja talsittiin siis Gyros Squarelle päin. Outille halloumipitaa ja minulle kanapitaa sekä hieman raneja kaveriksi.

Lounaalta suihkuun ja hieman elpymään sekä tietty bloggaamaan. Tämän jälkeen maisteltiin hieman edellisenä päivänä ostettua Ouzoa meidän terassillamme.

Tästä sitten oltiin päätetty lähteä Avraan päin, mutta pysähdyttiin matkan varrella yhteen kuppilaan, jonka nimeä ei nyt tähän hätään muisteta. Outi nappasi siitä pirtelön, jossa oli alkomahoolia sisällään. Pitihän sitä maistaa, kun kerran tarjolla oli.

Siitä sitten lompsittiin Avran suuntaan, mutta käytiin ensin Hippokrateen puuta ihmettelemässä.

Avrassahan me sitten innostuttiin tilaamaan Aperolit. Maisemat on tässä myös kohdillaan. Turkkihan se siellä näkyy.

Tänään oli ajatus mennä Alla ki allaan iltaruoalle ja näinhän me tehtiin. Ennen ruokakuvia on mainittava, että paikan sisustus on mahtava. Kannattaa hieman katsella ympärilleen siellä.

Sitten itse ruokaan. Meitä oli neljä syömässä niin tilattiin sitten hieman tuota evästäkin. Pyydettiin tuomaan ruokaa sitä mukaa, kun valmistui. Tilattiin siis tsatsikia, tirokafteria, kesäkurpitsapyöryköitä, valkosipulisieniä, paistettuja kasviksia, fetaa ouzo ja hunajasoosilla sekä kanavartaan. Lisäksi laskun kera saatiin kakunpalasia talon piikkiin.

Tästä sitten käppäiltiin keskusaukion läpi takaisin hotellin suuntaan.

Loppujen lopuksi ei tullut tehtyä oikein mitään ihmeellistä, mutta eipä sitä oikeasti koko ajan tarvitse olla tekemässäkään. Tämä on loman toinen päivä ja ollaan otettu rennosti ja pidetty hauskaa ihan vain istumalla ja olemalla. Juttu on lentänyt ilman viinilasia ja viinilasin kanssa. Tällä reissulla on tähän mennessä mennyt eniten vettä ja alkoholeista ehkä eniten retsiinaa – malamatiinaa tietysti.

Jassas kaikki kreikannälkäiset lukijamme, palataan taas huomenna. Uskallanko vinkatakaan rannasta?

Marko
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024