Päivä 5 - Lisää rannalla oloa!

12.9.2018

Tää on kyllä oikeasti aika mukavaa vain olla ja öllöttää. Enemmän ja vähemmän kiireisen työvuoden jälkeen on nämä rantapäivät kyllä ansaittujakin. Mutta on tässä muuta tulossa seuraaville päiville! Älkää huoliko arvon lukijat. Aamu alkaa...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

11:14

Tää on kyllä oikeasti aika mukavaa vain olla ja öllöttää. Enemmän ja vähemmän kiireisen työvuoden jälkeen on nämä rantapäivät kyllä ansaittujakin. Mutta on tässä muuta tulossa seuraaville päiville! Älkää huoliko arvon lukijat.

Aamu alkaa hotellin aamupalalla ja siitä sitten lähdetään suuntaamaan kohti Ali baban kuppilan rantaa. Tämä oli passeli ranta ja käppäiltiin sinne mielellään takaisinkin.

Rannalla napattiin sitten smoothiet heti kärkeen ja mulla oli joku marjajuttu ja Outilla jotain todella vihreää ja sen makuistakin. Toinen rantapoika myöhemmin sanoi, että miksi et ottanut mangoa sillä se on paras – ensi kerralla sitten.

Oltiin aiemmin sovittu, että oppaamme Anna tulee piipahtamaan meidän luona rannalla sillä haluaisimme vuokrata auton. Hänhän tulikin sitten aikanaan ja saatiin auto vuokrattua. Mainiota palvelua taas kerran!

Sitten kun alkoi nälkä kolkuttaa ovea ja oltiin maisteltu tarpeeksi merivettä niin lähdettiin syömään. Oltiin päätetty jo edellisenä päivänä, että pizzaa ja mehän mentiin sitten pizzalla Casa della pasta ravintolaan, jota serkku oli tainnut joskus suositella.

Outi otti quattro formaggi pizzan (eli juustoa juuston kanssa). Minä taas otin Parma pizzan, jossa oli tomaattia, mozzarellaa ja parman kinkkua. Oli kyllä oikein mainiot pizzat ja mennään varmaan uudestaankin.

Tästä sitten hieman suihkuun ja toipumaan sekä tietty bloggaamaan! Joskus näitä artikkeleitakin on tehtävä ja yleensä iltapäivä on sopiva aika siihen. Hotellilla oltuamme menimme ystävien luo kylään istuskelemaan ja siitä sitten suunta kauppojen kautta Kantounia kohden. Ostettiin matkan varrelta Outille käsikoru ja itselle kaulaketju. Näppärä homma kun hinta oli per senttimetri.

Kantounissa olikin kissavieraita ja se makasikin sitten ainakin tunnin tuossa tuolilla.

Sitten päivän kohokohtaan eli iltaruokaan. Mentiin Mummys cookingiin katsomaan mitä tänään saataisiin. Rantakadulla riitti vilinää sinne käppäillessä.

Paikkahan oli aika täysi ja odoteltiin hetki sisällä pöytää, kun kuului huuto FINLANDIA – no meitähän se tarkoitti ja ilmeisesti pöytä oli vapautunut. Alkuun tsatsikia, fetalla täytettyjä paprikoita ja kesäkurpitsankukkia – aivan mahtavaa settiä.

Pääruoaksi sitten Outille gemistaa eli taisipa olla täytettyjä paprikoita ja ei voinut samana päivänä puhua näistä ja edellisen illan gemistasta. Minä taas sain oikein mainiota stifadoa.

Alla vielä kuva, kun lähdettiin Mummys cookingista. Loistopaikka ja kaikilta iso peukku!

Sitten hieman jälkkäriä. Outi maistoi anthrax nimistä jäätelöä ja nimi oli kuulemma tullut lähinnä siitä väristä – se kun oli mustaa. Kyse oli vaniljajäätelöstä joka oli värjätty kookostuhkalla mustaksi. Outi tykkäsi.

Tämmöistä tällä kertaa. Huomenna onkin sitten kivikasojen katsomispäivä edessä ja se artikkeli ei välttämättä tulekaan torstaina ulos. Riippuu hieman miten keretään kirjoittaa sitä.

Jassas!

Marko
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

1
© Auringon alla 2024