Päivä 8 - Allaspäivä ja tervetuloa vanhemmat!

16.9.2018

Aamuhan alkaa perinteisesti sillä, että herään noin tuntia aiemmin kuin Outi ja lueskelen parvekkeella/sängyssä. Siitä sitten aamuapalalla ja sitten kohti uusia seikkailuja. Tänään me jäimme hotellin uima-altaalle, kun tuttavat lähtivät rantaan. Oli nimittäin semmoinen...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

11:08

Aamuhan alkaa perinteisesti sillä, että herään noin tuntia aiemmin kuin Outi ja lueskelen parvekkeella/sängyssä. Siitä sitten aamuapalalla ja sitten kohti uusia seikkailuja. Tänään me jäimme hotellin uima-altaalle, kun tuttavat lähtivät rantaan. Oli nimittäin semmoinen tilanne, että minun vanhempani tulivat tänään Kosille pariksi viikkoa eli ollaan viikko yhtä aikaa täällä.

11 jälkeen vanhempieni bussi saapuikin ja kävimme heitä vastaan. Keräsimme kamppeet altaalta ja jäimme odottelemaan, että vanhemmat saisivat hotellihuoneensa. Huoneen saatuaan kamat sinne ja kuten arvelimmekin he olivat nälkäisiä – näinhän itsekin olimme viikko sitten. Suunta kohti G-plazaa ja lounasta siis. Outi otti club sandwichin ilman lihaa ja minä otin club gyros pitan eli pita leivän välissä oli gyroslihaa, tomaattia, salaattia ja soosia sekä ranskalaisia. Oli muuten hyvä setti tuokin.

Tästä sitten takaisin hotellin suuntaan, kävimme isossa kaupassa sillä he tarvitsivat juomista ja tarpeita aamupalaan yms. Kaupoilta selvittyämme hotellin suuntaan ja hieman elpymään ja bloggaamaan. Hotellilta suunnattiin kohti Kantounia, jonne tuttavammekin olivat tulossa hieman meidän perässämme. Täällä nautittiin parit juomat ja vaihdeltiin hieman kuulumisiakin.

Kantounista matka kävi kohti G-plazaa sillä halusimme siirtyä lähemmäksi Mummys cookingia, jonne olimme menossa syömään illalla. G-plazassa kerettiinkin juoda yhdet. Matkalla sinne löytyi kuitenkin kissakasa!

Kuten aina ollut niin ei ole ihan varma ollut mennessä mummys cookingiin, että mitä sitä tänään syödään. Alkuun otettiin tsatsikia, kesäkurpitsankukkia ja munakoisosaganakia.

Pääruoksi minä olin saanut fetalihapullia sillä niitä sattui olemaan ja Outi söi artisokkaa ja perunaa sitruunakastikkeessa. Outi ei ole aiemmin pitänyt artisokasta, mutta hyvällä ruokahalulla meni tämä eväs alas eli ainakin Ilian tekemä artisokka kelpaa.

Ruokailun jälkeen sitten suunta kohti hotellia sillä väki oli aika väsynyttä. Käväistiin kuitenkin yhdet ouzot vielä vanhempieni luona ottamassa – noin niinkuin iltalääkkeeksi.

Huomenna on varmaan edessä taas hieman rantaelmää sillä pitäähän nyt tänään tulleille rantatyöläisille näyttää työpaikka. Vanhempani siis makoilevat rannalla semmoista 8 tuntista päivää.

Marko
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024