Päivä 15 - Viimeinen päivä Kosilla - toistaiseksi

2.9.2022

Tänään on viimeinen päivä Kosilla ainakin toistaiseksi.

Marko & Outi
08:16

Kalimera!

Niin se vaan koittaa viimeinen täysi päivä Kosilla. Ainakin tälle reissua. Voi olla, että palataan taas tänne joskus.

Nyt kuitenkin perinteistä aamupalaa tekemään ja sitten vielä vika rantapäivä.

Marko

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

09:53

Viimeinen päivä "työmaalla".

Marko
18:25

Kävin hakemassa itselleni vähän pidempiaikaisen matkamuiston. Voin todella suositella Vitruvius tattoota ja heidän George artistiaan! Varasin ajan ensimmäisen viikon alussa, jolloin tehtiin kuva valmiiksi ja tänään sitten hoidettiin homma loppuun. Todella ammattimaista ja hyvää jälkeä syntyi.

Outi
19:00

Rouvalla oli pariksi tunniksi muuta puuhaa joten kun en jaksanut enää hotellilla lukea lähdin Zero cafeeseen Aperolille.

Marko
20:21

Viimeinen illallinen oli tietenkin yhdessä meidän lempipaikoistamme, eli Gia Mezessä. Tilattiin kaikkia herkkuja ja nautittiin!

Tarjolla oli juustopalloja, saganakia, munakoisokääryleitä, tsatsikia, punajuurisalaattia ja kreikkalaista salaattia. Juoman tietenkin oli Retsinaa ja vettä. Ihana päätös makujen osalta tälle lomalle.

Jälkiruuaksi talo tarjosi palat kakkua. Voi miksi aina loma loppuu niin nopeasti! Vaikka kotiin alkaakin olla jo ikävä, olisi silti mennyt vielä muutama päivä helposti täällä.

Outi
21:42

Viimeisenä iltana piti tietty tyhjentää jääkaappi kaikista juomista. Eli viimeiset oluet ja siiderit vielä terassilla kitusiin ja nukkumaan.

Kalinihta!

Marko
© Auringon alla 2023