Päivä 15 - Viimeinen päivä Kosilla - toistaiseksi

2.9.2022

Tänään on viimeinen päivä Kosilla ainakin toistaiseksi.

Marko & Outi

Kalimera!

Niin se vaan koittaa viimeinen täysi päivä Kosilla. Ainakin tälle reissua. Voi olla, että palataan taas tänne joskus.

Nyt kuitenkin perinteistä aamupalaa tekemään ja sitten vielä vika rantapäivä.

Marko

Viimeinen päivä "työmaalla".

Marko

Kävin hakemassa itselleni vähän pidempiaikaisen matkamuiston. Voin todella suositella Vitruvius tattoota ja heidän George artistiaan! Varasin ajan ensimmäisen viikon alussa, jolloin tehtiin kuva valmiiksi ja tänään sitten hoidettiin homma loppuun. Todella ammattimaista ja hyvää jälkeä syntyi.

Outi

Rouvalla oli pariksi tunniksi muuta puuhaa joten kun en jaksanut enää hotellilla lukea lähdin Zero cafeeseen Aperolille.

Marko

Viimeinen illallinen oli tietenkin yhdessä meidän lempipaikoistamme, eli Gia Mezessä. Tilattiin kaikkia herkkuja ja nautittiin!

Tarjolla oli juustopalloja, saganakia, munakoisokääryleitä, tsatsikia, punajuurisalaattia ja kreikkalaista salaattia. Juoman tietenkin oli Retsinaa ja vettä. Ihana päätös makujen osalta tälle lomalle.

Jälkiruuaksi talo tarjosi palat kakkua. Voi miksi aina loma loppuu niin nopeasti! Vaikka kotiin alkaakin olla jo ikävä, olisi silti mennyt vielä muutama päivä helposti täällä.

Outi

Viimeisenä iltana piti tietty tyhjentää jääkaappi kaikista juomista. Eli viimeiset oluet ja siiderit vielä terassilla kitusiin ja nukkumaan.

Kalinihta!

Marko
© Auringon alla 2023