Päivä 6 - Sadetta ennustettu?

24.8.2022

Tälle päivää on ennustettu sadetta ja niin eilenkin. Mutta sataako?

Marko & Outi

Pilvistä huomenta. Lämpötila on jo reilu 25 astetta, mutta hieman pilvinen.

Tänne on uhattu sadetta eilen ja tänään, mutta eilen se ainakin taisi jäädä vuorille. Ei ainakaan meidän päälle tullut sadepisaroita.

Tänään voi olla sama juttu?

Marko

Aamupala oli tänään vähän erilainen - käytiin nimittäin hakemassa erilaisia maisteltavia leipomosta. Kylkeen keitettiin kunnon kahvit ja matka rannalle saattoi alkaa.

Vissiin vähän tylsää lukea tätä meidän lomablogia, kun ei jakseta tehdä muuta kuin lukea rannalla ja rätkiä illat kortit. Mutta me nautitaan. Tätä lomaa on niin odotettu, että nyt ei jaksa hötkyillä.

Outi

Eikä ole kun ihana lukea ja katsoa kuvia 😊

Tätä luvassa vielä hetki. Sitten saatetaan jaksaa tehdäkin jotain :D

Jukka väänänen
Jukka väänänen

Parasta lomaa just tuollainen. Ei "minuuttiohjelmaa", juoksua kieli vyön alla paikasta toiseen.. Kuulostaa niin rentouttavalta teidän tyyli. Jaksaa kiinnostaa!

Meiän kaupunkilomat on enempi ohjelmoituja. Täällä ladataan akkuja!

Tummia pilviä on!

Marko

Nyt sataa!

Marko

Kyllähän se sadetta ja ukkosta antoi!

Marko

Hotellimme takana on teurastamo nimeltä The Chasapaki. Olen sitä silmäillyt tässä kun heillä on dry age kaappi.

Heiltä saisi valittua itse lihan tiskistä ja he sitten grillaisivat sen sinulle.

Me käytiin tänään lounaalla siinä ja Outi otti caprese salaatin ja minä heidän nimikko burgerin. Lisäksi juustopalloja.

Oli kyllä hyvät ruoat ja varmaan käydään uudemmankin kerran tuossa. Voidaan suositella.

Marko
Jukka väänänen
Jukka väänänen

... Ja ruokakuvat+arviot on parasta 👍😊

Kiitos Jukka!

Lounaalta mentiin hotellille suihkuun ja siitä sitten lähdettiin kaupungille katsomaan kauppoja ja kuppiloita.

Marko

Hoitelin tuossa henkilökohtaiset tuliaiset kuntoon... ;)

Outi

Seitsemän euron Aperol Spritz Zero cafessa. Suosittelen. Oluen ystäville myös hyvä lista Kreikkalaisia oluita.

Marko

Päivälliselle oltiin varattu pöytä Broadway ravintolasta. Tämä paikka ei kyllä koskaan petä! Ollaan käytt täällä aikaisemmillakin reissuilla ja aina on ollut ilotulitus kielellä.

Markolla alkuu pita gyros revisited bao bun ja minulla kreikkalaisesta pikallisesta juustosta tehtyä "pannacottaa".

Minulla pääruuaksi tempeä villiriisillä ja Markolla bifteki fetakastikkeella.

Talo tarjosi meille lasilliset kuohuvaa hääpäivän kunniaksi. Ehkä paras tapa viettää hääpäivää.

Outi

Tietenkin Broadwayssa oli saatava myös jälkiruokaa, sillä heillä on aina niiss spessuja juttuja. Näin oli myös tällä kertaa. Tilattiin heidän versio omapiirakasta. Siinä oli vaniljapannacottaa, omenapiirakan makuista jätskiä, mantelicrumblea, omenakompottia, sekä paahdettua ja karamellisoitua pekaanipähkinää. Tarjoilu alkoi sillä, että käsiin suihkutettiin 16 vuotiasta Lagavulania, jotta syödessä makuihin sekoittii savun tuoksu. Voin kertoa, että kyllä toimii!

Paluumatkalla hotellille ihasteltiin vielä sataman valoja.

Outi
© Auringon alla 2022