Päivä 7 - Sateen jälkeen on poutasää?

25.8.2022

Eilen satoi vettä ja ukkosti. Se loppui jo eilen iltapäivällä mutta tänään on taas luvassa aurinkoa ja suunnittelua.

Marko & Outi
07:57

Viime yönä ukkosti vielä hieman. Heräsin siihen joskus 12 jälkeen. Kuulostipa naapuritkin olevan hereillä, mutta ei ukkosen takia vaan möykkäsivät parvekkeellaan muuten vaan.

Oli myös yöllä parin tunnin sähkökatkokin.

Tänään mennään (yllätys) rannalle, kun eilinen jäi sateen takia hieman vajaaksi.

Tänään myös suunnitellaan autolla ajelua sillä meillä on pe-su välille auto.

Marko

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

10:08

Sehän heitti vettä aamulla niskaan kun oltiin aamupalalla.

Toisella puolen on hyvää keliä näkyvissä ja toisella puolen huonompaa.

Marko

Hyvä, ettei koko ajan ole se +35. Henk.koht.en nauti niin kuumasta.

10:58

Meressä snorklauksen jälkeen maistuukin taas frappe!

Marko
14:14

Lounaaksi nautittiin tänään(kin) gyrokset. Ehkä parasta pikaruokaa, mitä maa päällään kantaa! Markolla olis testissä Konaki paikan possupita ja minä söin vegeversion, johon pyysin lisäksi fetaa. Oikein erinomaisia molemmat ja lähellä meidän rantapaikkaa ja hotellia.

Outi
15:28

Kaupasta löytyi mukaan hedelmiä!

Marko
18:58

Hotellilta kortin peluun jälkeen eksytty Zero Cafeeseen drinkeille.

Marko
21:41

Päivällispaikan valinnassa meinasi tulla ongelmia. Kukaan ei ollut pohtinut asiaa etukäteen. Suunnattiin ensin italialaiseen Mamma Rosaan, joka oli aivan täynnä. Seuraava vapaa pöytä oli vasta klo 21:30. Pidimme pika palaverin ja varasimme tuonne huomiselle pöydän. Seuraavaksi arvottiin, että minne sitten.

Päädyimme syömään The Chasapaki paikkaan, jossa söimme eilen lounasta. Tarjolla on iltaisin eri lista kuin päivällä. Minulle vaihtoehtoja oli tasan yksi - buffalomozzarellasalaatti. Se oli kyllä hyvää ja annos oli iso. Marko söi ravioleja, jotka oli täytetty lampaalla ja juustolla. Kertoi ruuan maistuvan erinomaiselta.

Tästä jatkoimme iltaa hotellille, sillä huomenna lähdetään huristelemaan autolla. Tiedossa ainakin kuumat lähteet, suolajärvi ja ihan Zian kylä. En malta odottaa.

Outi
© Auringon alla 2023