Päivä 11 - Kun vanha ei enää jaksa

20.9.2019

Eilisiltainen baari-illan venyminen aiheutti väistämättä karmiva väsymystä. Aamupalan jälkeen menimme uima-altaalle nauttimaan auringosta. Emme tosin jaksaneet olla paria tuntia pidempään kuumuudessa, joten siirryimme sisätiloihin. Siinä kävi sitten niin, että nukuttiin pikkuriikkuset päikkärit. Päikkäreiden aiheuttaman...

Outi

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

09:34

Eilisiltainen baari-illan venyminen aiheutti väistämättä karmiva väsymystä. Aamupalan jälkeen menimme uima-altaalle nauttimaan auringosta. Emme tosin jaksaneet olla paria tuntia pidempään kuumuudessa, joten siirryimme sisätiloihin. Siinä kävi sitten niin, että nukuttiin pikkuriikkuset päikkärit.

Päikkäreiden aiheuttaman uudestisyntyminen jälkeen kipsuttelimme lounaalla O gyros tou Malemeen, jonka olemme havainneet parhaaksi pitapaikaksi tällä kylällä. Samalla kävimme myös Zyncalla hakemassa täydennystä vesivaraston.

Päätimme vielä mennä uudelleen altaalle loikoilemaan ja uimaan, sekä nauttimaan lämmöstä. Sitä vartenhan tänne tultiin!

Suihkun jälkeen pyyhälsimme Markon porukoille. Ilta kului korttia läiskiessä, sillä kenelläkään ei ollut haluja lähteä yhtään mihinkään.

Päivälliselle menimme Mythos ravintolaan. Marko söi kanarisottoa ja minulle kreetalainen pizza. Juomaksi vettä ja retsinaa. Oikein toimivaa ja hyvää! Jälkiruuaksi saimme vielä jogurttia rusinoilla (yh) ja melonia. Voi kun Suomessakin maistuisivat hedelmät aina tältä!

Hotellilla istuimme vielä tovin parvekkeella lueskellen, kunnes uni jälleen kutsui. Vähän tylsä päivä, mutta aina ei jaksa suorittaa.

Outi
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024