Päivä 2 - Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin

10.9.2019

Aamu alkaa tietysti sillä, että minä herään 7 aikaan lukemaan ja odottelemaan Outin heräämistä. Tästä sitten päästään Outin herättyä aamupalan suuntaan. Otettiin tänäkin vuonna aamupala, joten itse sitä ei tarvitse tehdä. Se onkin ihan...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

11:56

Aamu alkaa tietysti sillä, että minä herään 7 aikaan lukemaan ja odottelemaan Outin heräämistä. Tästä sitten päästään Outin herättyä aamupalan suuntaan. Otettiin tänäkin vuonna aamupala, joten itse sitä ei tarvitse tehdä. Se onkin ihan hyvä sillä lähin leipomo on suht kaukana ja lähikaupasta saattaisi saada tuoretta sämpylää/leipää, mutta matkaa siihenkin on. Nyt ei tarvitse itse huolehtia siitä, sen kuin marssii hotellin aamupalalle.

Täällä on muuten valikoimaa aamupalalla ja varmasti jokainen löytää mieleistään evästä. Suosittelen ehdottomasti aamupalan ottoa, jos asustatte Maleme Imperialissa.

Oltiin jo aiempana päivänä päätetty olla tekemättä oikein mitään joten suunnattiin aamuapalan jälkeen huoneen kautta hotellin altaalle. Siinä tulikin makoiltua iltapäivän puolelle ja otettua hieman frappea hotellin baarin puolelta, kun se 11 aikaan avautui.

Tarpeeksi makoiltua olikin aika suunnata hotelli huoneelle ja testata poreamme, joka oli viime yön ollut lämmitä ja nyt siihen sitten kehtasi jo mennä makoilemaan. Sitä ennen odotti hotellihuoneessa yllätys sillä siivoojat olikin taiteilleet ja viikanneet vaatteemme sekä muutenkin järjestelleet sekaiset pöytämme… Kiitosta vaan, muistamme teitä loman lopussa!

Saattoi olla, että piti hieman virvoiketta maistella.

Poreiden ja suihkun jälkeen olikin aika suunnata lounaalle. Outi oli bongannut rantakadulla olevasta Mythoksesta kiviuunin ja pizzaa, joten sinne siis. Outi ottikin kreikkalais tyylisen pizzan ja minä otin lopulta pasta bolognesen. Molemmat oli aika tuhteja annoksia… Tuolla olisin ottanut annoksen nimeltä lazania sillä en ollut aiemmin törmännyt siihen, mutta sanottuani sen tarjoilijalle tajusin sen olevan lasagnea sillä ääntäminen oli melkein sama. Sitä se olisi ollutkin, mutta olivat aiemmat kerenneet ottaa viimeiset palat sitä. No siistä syystä tuo bolognese. Molemmat oli kyllä hyviä eväitä ja hintaa ruoalle ja juomalle tuli tässä paikka hieman yli 26 euroa. Outi joi muuten limua ja minä strongbown (joka oli hieman kallis kun 5€ oli pieni pullo) sekä molemmille yhteiseksi vettä.

Saatiin vielä jälkkäriksi jotain pehmiksen ja jäätelön tapaista jälkkäriä.

Lounaalta mentiin vielä hotellihuoneen kautta ja haettiin kone ja suunnaksi hotellin baari, jossa juotiin virvokkeita ja Outi bloggaili. Tästä päätettiin sitten toiset juotuamme ja blogiin postauksen tehtyämme suunnata isompaan Synka nimiseen kauppaan hakemaan jääkaappiin täydennystä.

On muuten passeli jääkaappi, kun ei ruokaa tarvitse säilöä siellä!

Hengähdystauko. Hieman hengittelyä ja lueskelua ennen illan ruokaa. Hotellin baarin puolella piti käydä tosin mojito maistamassa, joka osoittautui toimivaksi! Tullaan muuten tuossa hotellin baarissa istuskelemaan useamminkin tällä viikolla, joten varautukaa siihen. Hintataso, valikoima ja palvelu on hyvällä tasolla ja sijaintihan on loistava huoneeseen nähden :D

Tänään illalla oltiin päätetty syödä Wave nimisessä ravintolassa. Tämä on hieman ns. parempi ehkä jollain tapaa, kai? Noh alkuun otettiin kesäkurpitsa palloja sekä kolmen eri juuston saganakin. Juomaksi puoli litraa talon valkoviiniä sekä litran verran vettä.

Pääruoaksi Outi otti bourekin ja minä soutsukakian.

Laskua pyydettäessä tuli tietysti rakia sekä bonuksena hedelmiä.

Ruoka oli hyvää siinä ei ole moittimista, mutta hintatasosta ehkä hieman. Laskua nimittäin tuli 40 euroa ja sentit päälle. Enpä ole Santorinin jälkeen saanut meidän iltaruokailusta laskua joka on ollut yli 40 euron. Eli tässä on selkeästi korkeampi hinta vai ovatko hinnat nousseet Kreetalla. Ei olla ihan hetkeen nimittäin Kreetalla oltukaan. Ehkä joku lukija osaa sanoa?

Ruokailun jälkeen vielä hotellin baariin yömyssyille (yllätys!) ja ennen karaoken alkua kello 22 pois karkuun hus omalle terassille! Ilmeisesti ei ollutkaan vitsin heittoa jossain välissä kuulemani ilotulitus sillä 22 jälkeen jokunen pommi siellä räjähtikin. Outi voikin huomisessa kirjoituksessa kertoa moneen asti oli karaoke kestänytkään…

Tämmöinen kevyt aloitus lomaan ja voi olla, että loma menee osittain akkuja ladatessa! Meidän instagrammin storyn puolelle tulee matskua päivittäin ja sitä koitetaan päivittää aktiivisesti. Meidän instan biossa on myös kohta Maleme 2019, jossa näkyy kaikki storyssä julkaistut kuvat ja videot!

Jassas!

Marko

Wave on hintatasoltaan rannan kallein paikka, mutta ruuat ovat kyllä erinomaisia. Se kuumalla kivellä tirisevä kala oli lempparini kesäkuun lopun reissulla Imperialiin. Käykää myös Black Lanternassa Synkan lähellä. Siellä on erinomainen ruoka, ihanat maisemat terassilta ja persoonallinen britti-isäntä 😊. Kivaa reissua! Mukava lukea blogianne tutusta Malemessa.

Waven ruoka oli tosiaan erinomaista, eikä palvelustakaan ole mitään valittamista. Hinnoittelu oli tosiaan osattu tehdä. Ollaan kuljettu tuosta Black Lanternista useasti ohi ja moni muukin on sitä kehunut. Täytynee testata se. Pitää aina vähän katsella etukäteen, kun ole kasvissyöjä, niin joka paikasta ei välttämättä saa ruokaa minulle.

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024