Päivä 4 - Lisää akkujen latausta

12.9.2019

Minulle näkyy nyt sattuvan sopivasti nämä päivät, kun ei olla suunniteltu mitään. Heräilin tuttuun tapaan 7 jälkeen lukemaan terassille ja odottelemaan Outin heräämistä ja aamupalalle pääsyä. Hieman on vaihtelua aamupalassakin. Tänään ei nimittäin ollutkaan...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

04:47

Minulle näkyy nyt sattuvan sopivasti nämä päivät, kun ei olla suunniteltu mitään. Heräilin tuttuun tapaan 7 jälkeen lukemaan terassille ja odottelemaan Outin heräämistä ja aamupalalle pääsyä.

Hieman on vaihtelua aamupalassakin. Tänään ei nimittäin ollutkaan köyhiä ritareita… On varmaan parhaita hotellin aamupaloja mitä on Kreikassa saatu. Kosilla toissa vuonna oli myös hyvä aamupala hotellilla, mutta silloin ei ollut koko matkan ajaksi otettu sitä.

Aamupalan jälkeen vaihteeksi altaalle makoilemaan ja ihan vain rentoutumaan ja lukemaan. Välillä käy tuossa altaan puolella uimassa ja sitten takaisin kirjan pariin. Siinäpä se päivä kuluu mukavasti. Allas baari aukeaa siinä 11 aikaan ja silloin voikin tilata frapen tai mehua.

Kuka arvaa minne tallustetaan sitten 13 aikoihin? No lounaalle tietysti.

Haluttiin pitat ja käveltiin samaan paikkaan kuin eilenkin sillä siellä nyt on paremmat pitat meidän mielestä. Outille kasvispitaa ja minulle tällä kertaa kanapita – kylkeen hieman ranskalaisia ja limua.

Lounaalta sitten kaupan kautta hotellille suihkuun ja kirjoittelemaan blogia. Oli muuten pilviä!

Siinä tuli samalla lueskeltua ja taisipa joku hieman torkahtaa (en minä).

Lähdettiin sitten hotellin baariin yksille sillä meidän poreamme eli omaa elämää. Yritettiin nimittäin tyhjentää sitä ja se ei tahtonut onnistua sillä saatiin se puoliksi tyhjäksi ja se päätti sitten itse täyttyä ja tyhjentyä taas puoliksi. Ohjeissa oli, että ota avain pois ja pistä takaisin niin saa virrat katkaistua – meilläpä tulee virrat ilman avaintakin. Mike ihmetteli ja soitto puhelun – homma hoidossa siis. Takaisin huoneeseen mennessä poreamme olikin tyhjä. Katsotaan saadaanko se täyteen sitte, kun tullaan Georgioupolista perjantaina.

Kävästiin välissä kaupassa ja nappailtiin muutama kuva merestä jossa oli suht isot aallot.

Huoneessa lueskeltiin hieman ja Outi korjaili hieman auringonpistostaan vedellä ja suolalla.

Siitä sitten suunnaksi iltaruoka. Paikkana tällä kertaa Taverna Maleme. Tässä päästiin ihan rannan ääreen.

Alkuun otettiin Dakoksia ja juomaksi retsiinaa ja vettä.

Pääruoaksi otin possu souvlakin ja Outi otti papoutsakian.

Oma souvlaki oli peruskamaa, mutta Outin ruoka oli mautonta ja piti lisätä itse suolaa ja pippuria. Yleensä Outi ei tätä kaipaa, mutta nyt kaipasi. Sanottiin tästä tarjoilijalle ja kuulemma he tarkoituksella maustaa ruan noin tai siis on maustamatta sillä voi helpommin lisätä.

Laskun kaveriksi saatiin melonia ja pikku munkkeja. Veikkaan että hieman hyviteltiin tuota ruokaa munkeilla. Hintaa tälle setille tuli 28 euroa.

Tästä käppäiltiin vielä hotellin baarin puolelle yksille ja juteltiinkin toisesta hotellista tähän tulleen suomalaismiehen kanssa niin Kreikasta, kuin tästä hotellista. Hän oli käynyt täällä useammankin kerran ja ensimmäisen kerran useita vuosia sitten. Kertoikin myös siitä, että Malemesta on loppunut paljon kauppoja ja ravintoloita ja se kyllä näkyy täällä sillä on tyhjiä kiinteistöjä ja suljettuja ravintoloita. Maleme on oikeasti suht pieni paikka ja mietiskeltiin juuri, että jos oltaisiin jossain toisessa hotellissa täällä niin riippuen hotellin palveluista pitäisi varmaan mennä lähes joka ilta Plataniaksen tai Hanian suuntaan.

Haniasta puheen ollen ollaan sinne menoa suunniteltu ensi viikolle sillä pitäähän siellä käydä katsomassa bussiaseman kaaosta sekä kauppahallia ja muita ostosmahdollisuuksia. Siitä lisää sitten silloin, kun päästään sinne asti.

Huomenna alkaakin parin päivän autoilut. Ollaan varattu meille auto torstaiksi ja perjantaiksi ja ajellaan torstaina parin pysähdyksen kautta kohti Georgioupolia, jossa ollaan yksi yö ja perjantaina sitten takaisin päin. Tästä syystä tämän päivän kirjoitus tuleekin näin aikaisin sillä halusin sen tehdä ennen, kuin lähdetään autoilemaan.

Kalimera vaan kaikille aamuvirkuille!

Marko
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024