Päivä 8 - Kaikki paikalla

17.9.2019

Eilen tuli tosiaan veli ja veljen parempi puolisko Mari. Tänään sitten saapuu loppuporukka eli vanhempani. Tuttuun tapaan aamupalalle ja siitä sitten altaalle makoilemaan. Tänäänkin tuuli joten lähdettiin meidän talon altaalle hetkeksi. Siitä sitten suihkuun...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

12:38

Eilen tuli tosiaan veli ja veljen parempi puolisko Mari. Tänään sitten saapuu loppuporukka eli vanhempani.

Tuttuun tapaan aamupalalle ja siitä sitten altaalle makoilemaan. Tänäänkin tuuli joten lähdettiin meidän talon altaalle hetkeksi. Siitä sitten suihkuun ja hotellin baarin puolelle odottelemaan vanhempieni bussia. Veli ja Mari tuli fillareilla hotellille myös.

Bussi tuli ja vanhemmille huone ja kamat huoneeseen ja Mythosta kouraan.

Siitä sitten kohti lounasta tuttuun pitapaikkaan. Otin gyros annoksen ja Outi tutun ja turvallisen vegepitan.

Lounaalta Synka kaupan kautta hotellille istuskelemaan ja lätkimään korttia.

Aikanaan siirryttiin sitten hotellin baariin sillä oltiin sovittu että nähdään koko porukalla siinä ja siirrytään siitä sitten hotellin ravintolaan syömään.

Itse otin giouvetsin ja Outi otti neljän juuston pastan. Juomaksi tietysti retsiinaa. Molemmat oli kyllä hyviä ja alkupalat jätettiin välistä koska tiedettiin annosten olevan reiluja.

Tästä vielä yömyssy baarin puolelta. Tästä sitten kohti sänkyä, mutta päätettiin vielä käydä poreammeessa juomassa limut ja sen kautta hieman lukemista parvekkeella ja suunta kohti periä.

Marko
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024