Päivä 11 - Postikortteja ja rannalla oloa

2.9.2014

Raskas päivä Oiassa ja Thirassa vaatii selvästi yhden päivän lepoa ennen autolla ajelua. Tänään olikin sitten vuorossa postikorttien postitus ja rannalla makoa. Aamupalaksi koppasimme leipomosta tuoretta sämpylää ja kaupasta hieman tarveaineita sen väliin –...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

18:10

Raskas päivä Oiassa ja Thirassa vaatii selvästi yhden päivän lepoa ennen autolla ajelua. Tänään olikin sitten vuorossa postikorttien postitus ja rannalla makoa. Aamupalaksi koppasimme leipomosta tuoretta sämpylää ja kaupasta hieman tarveaineita sen väliin – aamu alkoi siis suhteellisen normaalisti.

Sitten siirryttiin rannalla makoilemaan. Täällä kehtasi lueskella Aku Ankkaa, kirjoja sekä täytellä ristikoita. Itseäni kiinnosti myös laskeutuvat lentokoneet ja tulihan tuota hieman snorklailtuakin, koska meri oli lähes tyyni ja pohjaan näkikin kunnolla. Ikävä kyllä jokunen pilvi oli eksynyt pilaamaan näköalaa, mutta tämä ei menoa haitannut!

Rannalta siirryimmekin lounaalle ja tällä kertaa vuorossa oli Jimmy's Souvlakin Gyros pitat. Hintaa parille pitalle ja limppareille tuli 9,60 euroa (pitat oli 2.8 euroa per kpl). Vieläkin olemme sitä mieltä, että parhaat gyros pitat saa Myth of Santorinista!

Lounaalta käppäilimme hotellin uima-altaalle makoilemaan, jossa Outi nautiskeli frapen ja minä limpparin. Tietenkin tuli hieman virkistäydyttyä tuossa uima-altaassa ja makoiltua lepotuolilla kirjaa selaten. Lomalaisen elämää siis!

Altaalta suihkuun pesemään merivesi, kloorivesi ja aurinkorasva pois. Tästä siirryimmekin sitten rantakadulle istuskelemaan ja postittamaan postikortit! Oltiin tällä kertaa hyvinkin ajoissa, sillä lomaahan on vielä reilusti jäljellä! Milloinkahan saadaan ekalla viikolla nuo kortit menemään? Rantakadulla huomasimme, että Anafin saari näkyikin suhteellisen hyvin toisella puolen merta.

Tarpeeksi istuskeltuamme (eli odotimme, että tuli pimeätä) olikin aika siirtyä syömään! Tällä kertaa menimme Dana's tavernaan, jossa on erittäin ystävällinen palvelu! Omistaja laittoi terveisiä vanhemmilleni!

Alkuun otimme tsatsikia ja kesäkurpitsa palleroita – juomaksi tietysti viiniä ja vettä. Taitaa sanomattakin olla selvää, että alkuruoat olivat hyviä?

Pääruoksi minä lähdin perinteisemmälle linjalle ja otin moussakaa ja Outi otti naudan filettä vinsatto kastikkeella. Molemmat oli hyviä eväitä, ei voi väittää vastaan! Normaalisti Oudin ruoka tulisi perunamuusin kera, mutta Outi kysyi tätä ja sai tilalle ranskalaiset perunat.

Ennen laskua kyselin Outilta haluaako hän jälkkäriä. Vastaukseksi hän pyysi laskun ja saatiin yllärijälkkäriksi omenakakkua, suklaa jäätelön ja kermavaahdon kera. Oli Outin sanoja lainatakseni ”parasta mitä on saatu”.

Ettei nyt unohdu mainita tai tule sanomista kuvan puutteesta niin Outi nappasi kuvan tämän illan solistista. Tänä iltana oli siis livemusiikkiakin tarjolla ja tietysti kreikkalaista!

Tästä ilta jatkui meidän hotellin terassille tätä blogijuttua kirjoittelemaan. Hyvässä lykyssä saatte kerrankin lukea tämän kirjoituksen saman päivän aikana! Tietysti mikäli kreikkalaiseen tapaan wifi toimii miten sattuu niin tämän julkaisu menee seuraavan päivän puolelle!

Huomenna muuten ajelemme autolla täällä Santorinilla, joten jännitystä on luvassa ja toivottavasti vähemmän vauhtia ja vaarallisia tilanteita!

 

Marko
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024