Päivä 13 - Uima-altaalla makoilua

5.9.2014

Nämä pari viimeistä päivää on teille todella tylsiä lukea sillä emme todennäköisesti tee juuri mitään. Päivän autoiltua voikin viettää päivän makoillen uima-altaan reunalla välillä uiden. Paikalla maatessa ja uidessa tulee tietysti nälkä. Tällä kertaa...

Marko

Tämän matkapäivän sisältö on tuotu vanhasta blogista. Joten tämä voi näyttää hieman hassulta verrattuna uusimpiin matkapäiviin verrattuna.

08:11

Nämä pari viimeistä päivää on teille todella tylsiä lukea sillä emme todennäköisesti tee juuri mitään. Päivän autoiltua voikin viettää päivän makoillen uima-altaan reunalla välillä uiden.

Paikalla maatessa ja uidessa tulee tietysti nälkä. Tällä kertaa emme lähteneet koittamaan mitään uuttapitapaikkaa vaan suuntasimme tuttuun ja turvalliseen Myth of Santoriniin. Pari Gyros Pitaa, annos raneja sekä pari fanta Lemonia tyhjensi kukkaroa 11 euron verran.

Otimme Outille jälkkäriksi kaupasta pari pientä kakkusta. Toinen valkosuklaa baklava ja toinen oli pistaasio baklava. Olivat kuulemma hyviä, ainakin valkosuklaa baklava katosi nopeasti.

Vietimme lounaan jälkeen aikaa hotellilla ihmetellen ja blogia kirjoitellen. Lämpö alkaa vaikuttaa myös maskottiimme Aahiin sillä näytti raukalla olevan kova tarve jääteelle.

Lähdimme hotellilta hyvissä ajoin ja suuntana oli Dolce Cafe ja kannullinen viiniä. Matkan varrella näimme paikallisella futiskentällä olevat treenit ja pohdiskelimme, että mikähän joukkue siinä treenasi. Lämmin heillä jokatapauksessa oli, varsinkin jos varjossa on se 30 astetta.

Ettei nyt vaan sanomista tule niin huomasimme myös alla olevan kissan, joka on ilmeisesti raskaanakin vielä.

Olimme varanneet edellisenä päivänä pöydän To Pinokioon ja suuntasimme pienten tuliaisostosten jälkeen sinne. Alkuun tuli taas pullo rakia ja ruokalistat. Alkupalaksi otimme maalaismakkaroita ja perunoita heidän tapaan. Siinä oli pottuja, kermaa, pekonia ja reilusti juustoa. Makkarat oli loistavia kuten aiemminkin ja potut samaten. Ne olisivat kaivanneet ketsuppia tai tomaattipohjaisen soosin kaverikseen.

Pääruoaksi Outi otti nyt oikeasti Rigatoni Au Gratinin sillä viimeksi luulimme tilanteemme sen, mutta ilmeisesti Outin kysymykset sekoittivat tarjoilijaa ja tulikin Penne with peppers and salami. Tässä oikeasssa Rigatonissa oli pastaa, oliivitahnaa, possua ja juustoa. Minä tilasin fetalla täytetyn pihvin. Outin ruoka olihyvää ja omani olisi kaivannut jonkin kastikkeen.

Laskun kaveriksi saimme pannacottaa ja tuota aiemmin kehumaamme maustettua punaviiniä. Laskun summa oli 37 euroa ja ruoan lisäksi tilasimme kaksi litran pulloa vettä ja puoli litraa talon valkoviiniä.

Ruokailun jälkeen menimme hotellin parvekkeelle istuskelemaan. Matkalla sinne huomasimme vielä, että futiskentällä oli nyt eri joukkue treenaamassa.

Jassu!

 

Marko

Kiitos taas ihanasta matkapäiväkirjasta! Tuntee melkeen olevan Kreikassa, kun näitä lukee. Oon myös saanu hirmusti vinkkejä tulevaan Pargan reissuun.

Kiitos Hanna palautteestasi ja kehuista!
Hyvää Pargan matkaa sinulle!

Olen lukenut tätä blogia Santorinikuumeen kourissa. Ei ole helpottanut, päinvastoin. Vielä enemmän tekee mieli reissuun. Kiitos erityisesti hienoista kuvista. Olisi mukavaa kuulla vielä myös matkan lopusta eli kotiinpaluusta.

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!

Mainoksesi tähän?
Blogimme on aktiivimmillaan matkojen aikana ja tällöin myös kävijöitä on eniten. Monet selailevat myös kokonaiset matkat kerralla ahmien ja tietenkin tutkivat missä on käyty, mitä on syöty ja mitä on tehty. Mikäli mainospaikka voisi kiinnostaa niin lähetä sähköpostia [email protected] osoitteeseen!

© Auringon alla 2024