Kohde-esittelyssä Lefkas

Saatat myös pitää näistä...

7 vastausta

 1. Mira sanoo:

  Ihanalle kuulostaa. Lefkaksella olen jo käynyt, Parga edelleen haaveissa. Piti lähteä tänä kesänä juuri tuohon teidän valitsemaanne hotelliin, mutta jotenkin Santorini vei voiton. ;) Ja juu, ehdottomasti Meganissille. Ihana pikku saari. Kävimme omalla lomallamme siellä parikin kertaa: kerran lautalla ja toisen kerran vuokraveneellämme.

  • Outi sanoo:

   Lefkaksesta olen kuullut niin ristiriitaista palautetta. Toivon kuitenkin sen olevan yhtä ihana kuin muutkin Kreikan kohteet. Meganissi kiinnostaa juuri sen pikkuruutensa tähden, sekä myös sen takia, että lauttamatka on lyhyt ja ei todellakaan maksa paljoa. :)

 2. Elina sanoo:

  Lefkadan kaupunkiin tutustumiseen ei kannata varata koko päivää aikaa. 2-3 tuntia riittänee aivan hyvin. Ja jos bussilla menette niin varsinaista asemaa ei ihan keskustassa ole, vaan bussi pysähtyy eräänlaisen aukion reunalla =) siinä toki on sellainen pieni koppi mistä voitte ostaa liput. Ja tuulista ei Nidrin kylässä ole haittaa. Päinvastoin viime elokuun reissulla välillä toivoi edes pientä tuulahdusta välillä. Paikka on sen verran suojaisessa poukamassa.

 3. Outi sanoo:

  Varmaan tuo Lefkadaan tutustuminen ajoitetaankin aamupäivään ja loppupäivä vietetään rentoutuen. Tarkoituksena oli kuitenkin käydä siellä lähinnä hieman ihmettelemässä ja lounastamassa. :)

 4. Seppo Eronen sanoo:

  Olemme menossa ensi elokuussa Lefkakselle Nidriin ja olen ottanut selvää mahdollisimman
  paljon kohteesta. Näin saa mielestäni enemmän irti matkasta.
  Olemme käyneet useissa kohteissa Kreikassa ja kaikki ovat olleet mukavia ja käymisen arvoisia paikkoja. Ensimmäistä kertaa menemme Lefkakselle. Odotan innokkaasti sitä matkaa.

 1. 3.6.2013

  […] viikon vietämme Lefkaksella, Nidrissä. Tunnelmia ensimmäisen viikon suunnitelmista voit lukea täältä. Olen kuullut mm. että hintatasoltaan Parga on saaristoa edullisempi, joka tietenkin saattaa […]

 2. 9.7.2013

  […] selvää jo ennen varausta ja tietysti varauksen jälkeenkin. Niin kuin Outin kirjoittamista Lefkas ja Parga esittelyistä käykin ilmi. Lähestyimmekin Apollomatkoja sähköpostitse jo tässä […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *