2018 varmat matkat!

Terveisin ruudun tältä puolen – pitkästä aikaa! Ajattelin hieman kertoa meidän 100% varmoista matkoista tälle vuotta ja ehkä hieman kertoa muista ajatuksista matkojen suhteen tai ainakin toiveista.

Tukholma

Käytiin jo itseasiassa Päivä Tukholmassa -risteilyllä tuossa Maaliskuun alussa. Tässä pari kuvaa meidän instoista:

Kotimatka alkoi #itämeri #siljaline #siljasymphony

A post shared by Outi Heino (@outiiih) on Mar 4, 2018 at 9:06am PST

Ja tällä reissulla tuli törsättyä sen verta, että saimme lahjakortin hyppysiimme ja uusimmekin kahdestaan Päivä Tukoholma -risteilyn tuossa toukokuussa. Tällä kertaa ajattelimme lähteä kelien näin salliessa käymään vanhassa kaupungissa ja palloilla siellä. Maaliskuussa kävimme Mall of Scandinaviassa pyörimässä.

Tämä risteily on kyllä kiva irtiotto arjesta sillä siihen tarvitaan oikeastaan yksi vapaapäivä jos lähtee pe-su tai la-ma välillä sinne. Kannattaa käydä kokeilemassa!

Kos

Luitte oikein. Facebookissa jo paljastettiin, että Kossille ollaan menossa taas (sieltä tuo artikkelikuvakin on). Halusimme ottaa uusinnan heti perään jo paristakin syystä. Ensinnäkin reissu oli mahtava ja siellä oli mielekästä olla. Apollomatkojen opaspalvelut toi oman positiivisen vivahteen lomaan ja opas oli yksi parhaista tapaamistamme. Toiseksi meiltä jäi tekemättä asioita johtuen maanjäristyksestä. Museot yms. oli kiinni sillä arvioitiin tuhoja ja sinne ei tästä syystä päästykään.

Tietenkin Kossin puolesta puhuu myös ruoka, ihmiset ja paikka. Jäi muuten viime vuotinen hotellikin (St Constantine) kokeilematta tuon maanjäristyksen takia nimenomaan. Saamme tosin tutuilta hieman vinkkiä hotellista, kun he käyvät siellä 1-2kk ennen meitä.

Toiveita/haaveita

Koska olimme verottojalle lainanneet molemmat hieman rahaa niin mietimme, josko jouluna uusisimme viime vuoden lopun viikonloppu reissun Tallinnan joulutorille. Se oli kyllä hieno reissu olla hotellissa ja jalkapatikassa menossa. Silloin toki kaipasi autoa, kun sitä ei ollut… On se niin paljon mukavempaa mennä auto kannen kautta. Kesällä saatamme piipahtaa myös Tallinnan risteilyllä mikäli sattuu sopivaa saumaa siihen.

Ahh… Puola ja tarkemmin Gdansk. Tänne pitäisi lähteä uudelleen. Kävimme Gdanskissa vuonna 2015 eli vajaa kolme vuotta sitten. Se oli hyvä retki ja tämän uusimista onkin mietitty useampaan otteeseen.

Onkos teillä varmistunut jo matkat tälle vuotta? Aina pitäisi ainakin yksi matka olla varattuna – on jotain mitä odottaa!

Marko
23.4.2018

Kiva päästä nostattamaan syksyllä matkuumetta kanssanne. Meillä varattu matka Kalymnokselle syys-lokakuun vaihteeseen. Lennot Kosille ja laivalla Kalymnokselle. Matkatoimistona myös Apollo matkat, ensimmäistä kertaa.

Lokakuun alussa mennään ensimmäistä kertaa Kossille. Matkakuumetta on jo kovasti.

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024