Perjantaina mennään!

Tämä artikkeli liittyy matkaan Kos 2017.

Emme ole ihan kauheasti kerennyt tänne kirjoittelemaan ennen reissua. Outi hieman kirjoittikin jo siitä, että ollaan menossa kahdeksi viikoksi Kossille. Paikka on tosiaan meille molemmille uusi tuttavuus ja odotammekin mielenkiinnolla millainen reissu tästä sitten oikein tuleekaan.

Tänä vuonna tehdään jotain mitä ei olla aiempina vuosina tehty, Outi tämänkin jo paljasti. Ajamme yötä myöten kohti Helsinki-Vantaata ja jätämme auton LentoPysäköintiin parkkiin kahdeksi viikoksi. Meidän lento lähtee tasan kello kuusi aamulla ja emme kokeneet tarpeelliseksi ottaa hotellihuonetta pariksi tunniksi – kentällä pitää kuitenkin olla ajoissa. Reissu alkaa siis jo perjantai iltana, mutta ekan varsinaisen blogikirjoituksen tulette toivottavasti näkemään sunnuntain aikana.

Elli on auttamassa pakkaamisessa. Enää 9 päivää lähtöön! 😎 #kos #auringonalla #kreikka #loma

A post shared by Auringonalla.fi (@auringonalla) on Aug 24, 2017 at 8:40am PDT

Pakkaaminen on tottakai jo aloitettu. Matkalaukut otettiin lainaan vanhemmiltani tuossa toissa sunnuntaina ja ne onkin täyttynyt pikku hiljaa tavarasta. Kissakin olisi mielellään lähdössä mukaan. Pakkausta on helpottanut useamman vuoden kokemus sekä kopioin listoja vanhoista Trello tauluistamme. Kirjoja lähtee taaskin matkaan jokunen kappale ja tällä kertaa myös e-kirjan lukulaite on Outin matkassa mukana. Muita perustarpeita on mm. uikkarit, pyyhkeet, aurinkorasvat, pyykkipojat, pyykkinaru, veitsi, paistinlasta, lääkelaukku, vaatteita, parit kengät, kamerat, laturit, tietokone, tabletit ja sen sellaista. Tähän aikaan vuodesta on muuten hyvä käydä uikkarit ostamassa, Prismasta tulikin parit ostettua kun sai niin halvalla.

Retkistä Outi mainitsikin, että ei olla vielä varattu mitään. Ollaan kuitenkin katseltu ja mahdollisesti mennään Apollomatkojen järjestemälle retkelle, jossa käydään mm. oliiviöljytehtaalla ja viinitilalla. Paikallisilta järjestejiltä katsotaan hieman millä hintaa pääsisi Bodrumissa, Turkin puolella käymään. Autonvuokrauskin on ollut mielessä ja kysellään hieman taas paljonko se maksaisi esimerkiksi yhdeksi päiväksi. Siinä oikeastaan kaikki mitä on suunniteltu näin retkien puolesta. Ollaan ajateltu hieman katsoa mitä tehdään ja mennä sinne minne nokka näyttää.

Mainittiin, että Kossilla ollut maanjäristys. Seurattiin tilannetta ja ei ollut mitään uutisissa meidän hotellista St….

Posted by Auringon alla on Wednesday, August 2, 2017

Kuten meidän Facebook sivuilla hieman kerrottiin ja Outi kertoi blogissakin niin meidän hotelli vaihtui Astron Suites and Apartments nimiseen hotelliin. Tämä on tänä kesänä avautunut hotelli ja vaikuttaa kuvien perusteella oikein mainiolta hotellilta. Mikäli olet tänä vuonna siellä jo kerennyt käymään niin annappas meille hieman kokemuksia!

Muutenkin kaikki vinkit Kossille ovat tervetulleita, erityisesti haluamme ravintolavinkkejä!

Marko
29.8.2017

Jos Turkin reissun lisäksi tekee mieli retkeillä niin käykääpä Kalymnoksella , on kuulemma hieno saari. Tyttäreni lomaili siellä pari vuotta sitten, olivat yhdistelmämatkalla, jolloin Kosin saarella viettivät 2 vkoa ja Kalymnoksella viikon. Hyvää matkaa 😊

Pitää tutkailla! Kiitos vinkistä!

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024