Tänä vuonna ei mennäkkään auringon alle

Olimme jo Tammikuussa varanneet matkan Kreetalle Rethymnoniin. Olemme tästä matkasta nyt keskustelleet tilanteesta johtuen useampaan kertaan. Päätimme ensin koittaa siirtää matkaa vuodelle 2021, mutta tämä ei onnistunut. Päätimme siis perua matkan kokonaan.

Isoin syy on tämä perhanan korona, joka on jyllännyt ja siitä, kun ei tiedä mihin se kehittyy saati sitten mikä tilanne on syyskuussa. Uhkana on myös se, että työpaikan määräyksissä on palkaton 2vko karanteeni jos lähdet ulkomaille.

Kerron kuitenkin hieman mitä olisimme tehneet… Hotellina olisi ollut Marilyn ja matkan kesto se tutut 2 viikkoa Kreetan auringon alla. Olimme myös ajatelleet ottaa auton vuokralle ja lähteä käymään uudelleen Georgioupolissa. Tietenkin autoa olisi muutenkin vuokrattu ja ajeltu ympäriinsä viinitiloilla ja oliiviöljytehtailla ja muuallakin!

Harmittaahan tämä meitäkin, mutta terveys edellä mennään. Pitää lueskella sitten vanhempia matkoja pahimpaan Kreikan tuskaan. Onneksi kuitenkin oliiviöljyä on vielä hieman jemmassa sekä mausteita. Tsatsikiakin saadaan tehtyä, kun mausteseosta on vielä tallella. Ouzoakin muuten löytyy!

Marko
31.5.2020
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024