Seuraa meitä myös Telegrammissa!

Olemme ottaneet käyttöön täysin uuden tavan saada reaaliaikaisia päivityksiä meidän blogistamme. Tämä uusi tapa on Telegram.

Olemme luoneet Telegrammiin kanavan, jota kautta saatte uusimmat päivitykset blogistamme. Sinne tulee automaattisesti aina kun lisätään uutta sisältöä johonkin päivään tai, kun uusi blogi artikkeli julkaistaan.

Voitte liittyä kanavalle joko ylävalikon Telegram ikonin kautta tai klikkaamalla tätä linkkiä: https://t.me/auringonalla

Teillä voi olla jokunen kysymys niin vastaan niihin jo suoraan tässä alla. Lisää kysymyksiä ja kommentteja voi laittaa alas kommenttiboxiin!

Mikä ihmeen Telegram?
Telegram on WhatsAppin kaltainen viestintäsovellus ja sen käyttö on täysin ilmaista ja vaatii datayhteyden aivan kuten WhatsAppikin.

Miksi Telegram?
Yksinkertaisesti siksi, koska Telegrammilla on hyvä rajapinta ja sen kautta saatiin ilmoitukset kanavalle toimimaan helposti ja näppärästi.

Mikä ihmeen Telegram kanava?
Telegrammin kanavat toimivat niin, että vain kanavan ylläpitäjät voivat julkaista sinne ja kanavan tilaajat voivat sitten nähdä ne ja reagoida niihin. Kanavalle ei voi tilaajat kommentoida.

Ketkä julkaisee Auringonalla.fi blogin kanavalle?
Minä ja Outi. Sekä meidän botti julkaisee sinne meidän puolesta automaattisesti tämän blogin tapahtumia.

Mitä kanavalle julkaistaan?
Sinne julkaistaan pääosin päivityksiä blogista. Silloin, kun jotain merkittävää tapahtuu täällä tulee myös kanavalle julkaisu. Eli esimerkiksi, kun päivään tulee sisältöä tai uusi artikkeli blogiin julkaistaan. Saatamme myös tiedottaa blogin muista tapahtumista sinne.

Tervetuloa seuraamaan meidän Telegram kanavaa!

Artikkelikuva: Christian Wiediger (Unsplash)

Marko
9.8.2022

Se unohtui mainita tuolla, että Telegram on täysin ilmainen ja helppo käyttää.

Tulevaisuudessa ehkä lisäämme muitakin ilmoituksia tai saatamme jopa pistää sinne jotain mitä ei muualle tulekaan 😉

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024