Tänä vuonna mennään Hersonissokseen!

Tämä artikkeli liittyy matkaan Hersonissos 2024.

Nyt on vihdoin ja viimein saatu varattua tämän vuoden Kreikan matka. Ei varmaan yllättänyt, että mennään Kreikkaan. Kohde ehkä yllätti teidät sillä siellä ei olla käytykään. Jos olisi itsekään pitänyt veikata niin olisin veikannut Kosia tai Lefkasta. Yksi mietintä oli myös Agios Nikolaosta kohtaan, mutta hotellien hinnat siellä tiputti sen kisasta pois aika äkkiä.

Katseltiin jo tammikuussa Matkamessujen aikaan Hersonissosta, mutta jäätiin odottelemaan parempaa tarjousta. Eihän sitä sitten tullut, mutta nyt tuli jotain tarjouksia ja saatiinkin kaksio meille pariksi viikkoa. 

Tänä vuonna oli hinnat tähän aikaan vuodesta huomattavasti isompia tarjousten aikaan, kuin viime vuonna. Eipä taida enää superhalpoja matkoja saada vaikka olisi hyvissä ajoin tarjousten aikaan liikenteessä.

Hersonissos sijaitsee Kreetan pohjoisrannikolla noin 25km päästä Iraklionista. Eli päästään laskeutumaan Iraklionin kentälle ja ajatuksena olikin ajella bussilla Iraklioniin tutkimaan joku päivä.

Hotelliksi meillä valikoitui Irini ja tämä onkin saanut hyviä arvioita meidän tutkimisen perusteella. Jos isommat ongelmat ovat olleet naapurin räksyttävä koira, huonossa lykyssä naapurihotellin seinä näköalana tai suihkun vesi on wc:n lattialla (normihomma) niin ei tuo nyt kovin huono ole. Aurinkomatkojen, Googlen ja Facebook ryhmissä oli taas ihan positiivista palautetta.

Autoa oli myös ajatus vuokrailla ehkäpä pidemmäksi aikaa niin voisi ajella sitten esimerkiksi Agios Nikolaoksessa tai Ierápetrassa. Sekä kaikkea siltä väliltä. Tuo puoli kun on meille hieman tuntemattomampi.

Nythän on tosiaan se tilanne, että meillä ei ole tätä kirjoittaessa vielä mitään tietoa mistään ravintoloista tai kuppiloista. Näitä pitää siis tässä seuraavan muutaman kuukauden aikana alkaa tutkimaan ja samaten paikkoja missä pitää käydä. Ehdottomasti pitää muistaa myös se rentoutuminen ja rannalla olo.

Kaikki vinkit, vihjeet niin paikoista, kuin ravintoloista on tervetulleita!

Artikkelikuva: Jose Mario Pires

Marko
28.2.2024
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024