Arvonta uuden sivuston kunniaksi!

Olemme tässä reilun viikon aikana työstäneet tätä sivustoa lisää ja koodanneet sinne jopa kaupankin.

Sivuston puolella on tehty hienosäätöä sinne sun tänne ja etusivulle on lisätty “Viimeksi tapahtunutta” osio, joka näyttää reaaliaikasta syötettä kaikesta mitä sivustolla on tapahtunut äskettäin.

Kaupasta saa tällä hetkellä jotain pientä mukavaa kuten tarroja ja pinssejä. Tulevaisuus näyttää mitä sieltä saa jatkossa. Kaikki palaute on tervetullutta. Kauppaa pyörittää toiminimeni Pieni Pala Verkkoa (2982440-9).

Kaupasta saa tilattua tällä hetkellä vain ennakkolaskulla sillä muut maksutavat on vasta tulossa. Tämä prosessi voi kestää 1-2 viikkoa, että saadaan verkkopankki ja mobiilimaksut tänne. Tukea siihen on jo kaupan puolelle tehtynä!

Arvonta

Tämä teitä kiinnostaa! Eli arvomme kaksi kappaletta Paha silmä pinssi ja tarra settejä. Eli arvonnan voittaja saa kirjeenä kotiin Paha silmä pinssin sekä tarran. Näistä tuotteista oikeastaan koko kaupan ajatus lähtikin.

Miten voit voittaa?

Yksinkertaista. Kommentoi sivustolle. Arvomme kahdelle eri kommentoijalle pinssi ja tarra kombon!

Kaikki jotka kommentoi maaliskuun loppuun mennessä on mukana arvonnassa. Eli kaikki 25.2.2022 - 30.5.2022 välillä kommentoineet osallistuu arvontaan.

Arvonta suoritetaan kesäkuun alussa!

Muokkaus: Pidennettiin arvonta-aikaa!

Marko
25.2.2022

Kommentti voi olla mihin tahansa artikkeliin tai päivään!

Näyttää hyvältä!

Kivoja kuvia ja kirjoituksia Malemen reissusta :) Tuttu ja niiiin ihana paikka tuo Imperial sekä koko Kreeta <3

Sekä Kreikka yleensä!

Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024