Vuoden 2022 matka on Kosille!

Tämä artikkeli liittyy matkaan Kos 2022.

Nyt se on virallista. Olemme varanneet matkan. Varasimme sen itseasiassa jo viime kuussa, kun sattui silmiin hyvä tarjous Aurinkomatkoilla.

Koska meillä on uusi blogi ja systeemi niin on tehty tietty oma matkasivunsa nimeltä Kos 2022. Tälle sivulle tulee kaikki blogijutut liittyen tähän matkaan sekä tietysti aikanaan matkapäivät. 

Toivottavasti päästään tälle matkalle ja jos se meistä on kiinni niin menossa ollaan. Tällä hetkellä matkaan on 186 päivää eli reilusti alle 200! 

Hotellina meillä on Anastasia Kosin kaupungissa. Tullaan varmaan pohtimaan hyvinkin innostuneesti tässä puolen vuoden aikana tuota matkaa ja suunniteltua mitä pitää ainakin tehdä. 

Pitänee tutkia nuo aiemmat Kosin reissut eli 2017 ja 2018 vuonna käydyt kerrat. Kosista tulee muuten samalla useimmiten käyty kohde Kreikassa. Kärkeä pitää tietysti Tallinna ja taitaa tuo Tukholma tulla sitten kakkosena. 

Palataan taas!

Marko
15.2.2022
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
1
© Auringon alla 2024