Varattiin matka Tallinnaan!

Tämä artikkeli liittyy matkaan Tallinna 2022.

Kerroimme jo aiemmin, että tänä vuonna mennään Kosille, mutta nyt päätettiin vielä pistää varaten matka Tallinnaan!

Lähdetään siis toukokuussa käymään pari päivää Tallinnassa. Torstaina suunnataan jo kohti Helsinkiä ja perjantai aamuna lähteekin sitten Tallinkin lautta kohti Tallinnaa. Siellä ollaankin sitten aina maanantaihin asti.

Mennään siis yli Tallinkilla ja huone varattiin St. Olav hotellista. Ei olla tuossa oltukaan, joten uusi kokemus jo sekin. 

Ajatuksena on viettää mukavat pari päivää Tallinnassa ja ajankohta on semmoinen, että onpa siellä terassiakin jo auki. Suunnitelmissa on käydä ainakin syömässä hyvää ruokaa tutuissa paikoissa, jotka toivottavasti vielä on olemassa sekä ehkä tehdä hieman shoppailua Ülemisten ostoskeskuksessa. Ehkä käydä eläintarhassa jos keli ja innostus iskee.

Ravintoloista nyt mietteissä on lounas ja illallis paikoiksi ainakin Lendav Taldrik, F-hoone ja Rataskaevu 16. Jokunen ravintola on vielä siis mietittävänä vielä.

Voitte muuten antaa nyt vinkkejä Tallinnan lempipaikoista tuohon alas!

Muistakaahan sivuilla oleva arvonta sekä se, että kaupasta tehdyistä ostoista lahjoitetaan Ukrainaan rahaa!

Marko
28.3.2022
Kommenttisi odottaa hyväksyntää! Osa kommenteista ohjataan tarkistukseen roskapostin välttämiseksi. Tarkistuksen jälkeen kommenttisi tulee tänne näkyviin!
© Auringon alla 2024